Ο μοντέρνος τρόπος διαβίωσης ψάχνει να βρει τις συνθήκες εκείνες, που θα καταστήσουν το χώρο μας φιλικό, άνετο και υγιεινό, ώστε οι ώρες που περνάμε εκεί να είναι επωφελείς για όλους.


Η πλέον δυνατή τάση αυτήν τη στιγμή που στοχεύει να προσφέρει κάτι διαφορετικό αφορά σε μια μεγάλη επιστροφή. Αναφέρεται στα φυτά εσωτερικού χώρου, που έχουν επανέλθει δυναμικά στα interiors, με τους «πράσινους χώρους» να βγαίνουν από το χρονοντούλαπο και να παίρνουν θέση σε καθιστικά, κουζίνες, κρεβατοκάμερες, γραφεία.

Καθόλου άσχημα, σκεφτόμαστε, αφού το διακοσμητικό αυτό στοιχείο που από τη δεκαετία του 1990 και μετά απομακρύνθηκε από το εσωτερικό των σπιτιών μας, μόνο ομορφιά και καθαρή ατμόσφαιρα μπορούν να μας προσφέρουν.


Πώς θα επαναφέρεις την τάση στο χώρο σου

Δημιουργήστε γωνιές στο καθιστικό και το γραφείο, φτιάξτε μικρούς βοτανόκηκηπους στην κουζίνα και διανθίστε με «φυσικές» πινελιές κάθε δωμάτιο.

Η LECHUZA, με βραβευμένο design και καθαρές γραμμές, ευφυές σύστημα αυτοποτισμού για να «προστατεύει» χαλιά και δάπεδα και πλούσια συλλογή με σχέδια, χρώματα και μεγέθη, είναι ο ιδανικός σύμμαχος για το πιο όμορφο σπίτι.

Γνωρίστε τη συλλογή στο www.lechuza.gr

από Σοφία Κωστάρα