Αρχική > Tips & Tricks > Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό που σκέφτηκε αυτή η νύφη προκειμένου να πάει στην τουαλέτα φορώντας το νυφικό

Πραγματικά δεν υπάρχει αυτό που σκέφτηκε αυτή η νύφη προκειμένου να πάει στην τουαλέτα φορώντας το νυφικό

Είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να σε προβληματίσει πριν το βιώσεις… Και τότε είναι μάλλον αργά… Η προετοιμασία, ιδίως για τη νύφη, είναι τεράστια μέχρι να φτάσει η πολυπόθητη στιγμή της τελετής… Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια, από το νυφικό, το μακιγιάζ, το χτένισμα, τα παπούτσια μέχρι τα σερβίτσια, το γεύμα, την επιλογή φαγητών, μουσικής και άλλα πολλά. Πώς να σκεφτείς λοιπόν πώς θα καταφέρεις να πας τουαλέτα φορώντας το νυφικό σου;

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι νύφες είναι το θέμα της τουαλέτας.

Πώς πάει μια νύφη στην τουαλέτα με το μεγάλο, μακρύ φόρεμα χωρίς να το χαλάσει;

Συνήθως χρειάζεται… βοήθεια! Μια νύφη όμως αποδείχτηκε τόσο προνοητική, που της βγάζουμε το καπέλο… Η χρήστης του Facebook με την ονομασία Djsweeby βρήκε ένα τέλειο κόλπο που κοστίζει μόνο 1 ευρώ!

Όταν παντρεύτηκε, χρησιμοποίησε ένα πολύ απλό αντικείμενο για να πάει στην τουαλέτα με την άνεσή της χωρίς να ανησυχεί για το νυφικό της.

Τι έκανε λοιπόν; Πήρε μια μεγάλη τσάντα από γνωστό πολυκατάστημα και δείτε τι επινόησε…

«Μου πήρε μόλις τρία λεπτά και μου έκανε τη ζωή εύκολη», έγραψε η ίδια η νύφη.

Πώς την χρησιμοποίησε όμως;

Απλώς πήρε ένα ψαλίδι, έκοψε το κάτω μέρος ώστε να χωρούν τα πόδια της, την φόρεσε και μάζεψε την φούστα του νυφικού, χωρίς να το χαλάσει. Δεν πρέπει να την ανοίξεις πολύ, μόνο όσο χρειάζεται.