Αρχική > Gossip > Πού έχουμε ξαναδεί τον Κωνσταντή- Γιάννη Κακουράκη από τις «Αγριες Μέλισσες»; Και σε ποια παράσταση τον συναντάμε φέτος;

Πού έχουμε ξαναδεί τον Κωνσταντή- Γιάννη Κακουράκη από τις «Αγριες Μέλισσες»; Και σε ποια παράσταση τον συναντάμε φέτος;

Η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού νομίζει πως ο Γιάννης Κακουράκης πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση ως Κωνσταντής, ο μεσαίος γιος του Δούκα στις «Αγριες Μέλισσες».

Ο νεαρός ηθοποιός ωστόσο το 2009 ο Γιάννης Κουκουράκης είχε πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Χαρά Αγνοείται» και μάλιστα κρατούσε τον ρόλο του συντρόφου της Χαράς,  και ήταν ο λόγος που την ζήλευε η ξαδέλφη της, η οποία και την σκότωσε όταν πάνω σε καβγά την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει θανάσιμα.

Λίγο αργότερα τον είδαμε και στο «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου, στον τρίτο και τον τέταρτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς. 

Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στο έργο που υπογράφει και σκηνοθετεί ο Γιώργος Καπουτζίδης ««Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» στο θέατρο ΗΒΗ.