Αρχική > Food & Drink > Πού δίνουν ένα μοναδικό ραντεβού αγαπημένοι σεφ και καντίνες;

Πού δίνουν ένα μοναδικό ραντεβού αγαπημένοι σεφ και καντίνες;

Το Pop up Munchies επιστρέφει το Σάββατο 4 Ιουλίου, 6μμ – 11.30μμ! Αγαπημένοι σεφ και καντίνες δίνουν ένα καλοκαιρινό ραντεβού στο Pop Up Munchies με πρωτότυπα μενού και cocktails, σε μια συνάντηση με γεύση, μουσική και παρέα, με αποστάσεις!

Τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής, με περιορισμένο αριθμό τραπεζιών σε απόσταση και ακολουθώντας ένα σύστημα ελεγχόμενης ροής επισκεπτών για την ασφάλεια όλων μας, το Impact Hub Athens εμπνέεται νέους τρόπους για να συναντηθούμε ξανά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και να απολαύσουμε μαζί κλασικές και πειραγμένες εκδοχές street food πιάτων.

Από τις 6 μ.μ έως τις 12.30 μ.μ., μαζί μας θα βρίσκεται το Yazhou με εξωτικά πιάτα σε wok, το El Burro Tacos y Tequila με νόστιμα tacos, ενώ παράλληλα το cocktail μένου αναλαμβάνει η pop up καντίνα της Αγοράς με δροσερό vibe!

Το πρόγραμμα θα έχει μουσική, street bites από Μεξικό και Ασία, cocktail, Open Mic Sessions αλλά και greek design προϊόντα από το λοκάλι και το MIA’s και πολλές ευκαιρίες για αγορές, σε καλοκαιρινό mood. Τα street πιάτα θα προσφέρονται σε Eat In & Take Away, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα delivery για όσους θέλουν να απολαύσουν τα Pop Up Munchies στο σπίτι!

Ακόμη, σε συνεργασία με τον Pepper Radio 96,6, το Pop up Munchies “ντύνεται” με μοναδικά tunes από τους djs του σταθμού και το Open Mic επανέρχεται, καλώντας παλιούς, νέους και επίδοξους μουσικούς, τραγουδιστές, stand up comedians και λοιπούς performers να δώσουν μια “γεύση” από το ταλέντο τους, σε μια παράσταση μέγιστης διάρκειας 8 λεπτών. Στο τέλος, με κριτή τον κόσμο, θα ανακοινωθεί ο νικητής της ημέρας με έπαθλο…φαγητό!

Αν θέλετε να πάρετε μέρος ως προμηθευτής, δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3gosMXG

Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

Κλείστε το τραπέζι για το Pop up Munchies εδώ:

https://events.ticketsforgood.co.uk/events/2055-pop-up-munchies