Αρχική > TV > Πότε θα ξαναδούμε τις “Άγριες Μέλισσες”;

Πότε θα ξαναδούμε τις “Άγριες Μέλισσες”;

Είναι η σειρά που έκανε τη διαφορά αυτή την τηλεοπτική σεζόν, ξεχωρίζοντας τόσο με την υπόθεσή της όσο και με τη σκηνοθετική της προσέγγιση.

Ο ΑΝΤ1 φέτος τόλμησε μια υπεραπαραγωγή και φαίνεται του  βγήκε. Οι «Αγριες Μέλισσες» καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντάς το να αδημονεί για το επόμενο επεισόδιο. Μόνο που, το επόμενο καινούργιο θα καθυστερήσει, εντείνοντας την ανυπομονησία, αφού η πρόβλεψη είναι να ξαναδούμε “Μέλισσες” στις 6 Γενάρη.

Πόσο μάλλον σε αυτή την χρονική στιγμή, που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δραματικές. Μάλιστα το επεισόδιο της Πέμπτης μάς άφησε με ένα μεγάλο ερωτηματικό για τη συνέχεια.

Πάγωμα επεισοδίων λόγω εορτών

Λόγω εορτών οι «Αγριες Μέλισσες» δεν θα προβάλλονται από σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου. Επεισόδια των «Αγριων Μελισσών» δεν θα δούμε ούτε την εβδομάδα των Χριστουγέννων ούτε την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς. «Αγριες Μέλισσες» θα δούμε ξανά τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Μαρία Κίτσου πριν από λίγες ημέρες δίνοντάς μας ραντεβού με τις «Αγριες Μέλισσες» για… του χρόνου.

Για τους μεγάλους φαν της σειράς, μπορούν αυτές τις δύο εβδομάδες να κάνουν μια μίνι επανάληψη, βλέποντας τα επεισόδια στο site του ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο των «Αγριων Μελισσών» που προβλήθηκε για το 2019 πάντως ήταν καταιγιστικές, καθώς αφενός ο Κυπραίος άκουσε τις δύο μεγαλύτερες αδελφές Σταμίρη να μιλάνε για τον φόνο του Σέργιου και αφετέρου ο Νικηφόρος υπέκυψε στη μικρότερη αδελφή Σταμίρη.