Αρχική > Celebrities > Πόσο αγόρασε σε δημοπρασία ο Ρέμος τον πίνακα που κοσμούσε το σαλόνι του Χάρρυ Κλυνν;

Πόσο αγόρασε σε δημοπρασία ο Ρέμος τον πίνακα που κοσμούσε το σαλόνι του Χάρρυ Κλυνν;

Σε δημοπρασία βγήκαν έργα τέχνης από την προσωπική συλλογή του Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Μάιο του 2018.

Πρόκειται για το μνημειακό έργο του σύγχρονου ζωγράφου Γιώργου Σταθόπουλου με θέμα την Θεσσαλονίκη στο οποίο απεικονίζεται ο Λευκός Πύργος και η καρέκλα του αξέχαστου Κώστα Λούστα, έργα ανήκαν στη συλλογή του σπουδαίου ηθοποιού και κωμικού.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε σε χώρο της γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο στο Electra Palace.

Στο Protothema.gr διαβάζουμε πως πίνακας του σπουδαίου ζωγράφου Γιάννη Γαϊτη άλλαξε χέρια για 15.000 ευρώ, αν και την παράσταση έκλεψε ο Αντώνης Ρέμος, στον οποίο κατέληξε το έργο του Γιώργου Σταθόπουλου που επί σειρά ετών κοσμούσε το σαλόνι του σπουδαίου Χάρρυ Κλυνν.

Ο τραγουδιστής κατάφερε και έκανε δικό του το συγκεκριμένο έργο σε τιμή ευκαιρίας, προσφέροντας 2.200 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη αξία του είναι 5 με 7 χιλιάδες ευρώ. Η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας είχε οριστεί στα 2.000 ευρώ.

Παρών στην δημοπρασία ήταν και ο δημιουργός του έργου ο ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος, ο οποίος και υπέγραψε αφιέρωση για χάρη του νέου του κατόχου, του Αντώνη Ρέμου.

Το δεύτερο έργο από την προσωπική συλλογή του Χάρρυ Κλυνν, η καρέκλα του Κώστα Λούστα- κατέληξε στα χέρια του γνωστού ποινικολόγου, Στέλιου Γκαρίπη έναντι 1.200 ευρώ.