Αρχική > Deco > Πώς θα σας φαινόταν αν φτιάχνατε σπίτι σας μια πισίνα όμοια με αμμουδερή παραλία; Ναι, γίνεται

Πώς θα σας φαινόταν αν φτιάχνατε σπίτι σας μια πισίνα όμοια με αμμουδερή παραλία; Ναι, γίνεται

Είναι ονειρεμένες αυτές οι παραλίες, αν και απόλυτα τεχνητές. Αν, λοιπόν, δε ζείτε κοντά στην θάλασσα, αλλά τη λατρεύετε και δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να φύγετε για διακοπές, υπάρχει ένας τρόπος να απολαύσετε τις βουτιές σε αμμουδερές παραλίες. Δεν έχετε παρά να φτιάξετε μία στην… αυλή σας.

Μια εταιρεία από την Ισπανία κατασκευάζει ακριβώς αυτό: πισίνες, οι οποίες μοιάζουν με παραλίες. Μάλιστα, αν το σπίτι διαθέτει ήδη πισίνα μετατρέπουν αυτή σε παραλία.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας που ονομάζεται Piscinas de Arena NaturSand, υποστηρίζουν ότι παρέχουν ένα περιβάλλον που προσομοιάζει στην φυσική ομορφιά της παραλίας κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που μοιράζονται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τα καταφέρνουν πολύ καλά!

Διευκρινίζουν ότι για να φτιάξουν τις πισίνες-παραλίες ότι δεν χρησιμοποιούν αποκλειστικά καθαρή άμμο, αλλά ένα μείγμα τσιμέντου και άμμου, το οποίο ακόμα και όταν βρέχεται δεν γλιστρά! Μάλιστα, αν το επιτρέπουν οι προδριαγραφές της αυλής και τους εδάφους, οι πίσινες μπορεί να χτιστούν μέσα σε 30 ημέρες.

Προς το παρόν η εταιρεία δραστηριοποιείται μόνο στην Ισπανία και την Πορτογαλία, αλλά έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολλά κτίρια παγκοσμίως.