11151
Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Nutrilite εμπλουτίζεται με δύο νέα προϊόντα: NUTRILITE Cal Mag D Plus και NUTRILITE Glucosamine που μας βοηθούν να έχουμε γερά οστά και αρθρώσεις.
Εύκολα μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις υγιή οστά, αν θυμηθείς πόσο δυσάρεστα αισθάνεσαι όσες φορές έχεις πιαστεί από κάποια απότομη κίνηση ή από κάποια ψύξη. Αναγνωρίζεις λοιπόν ότι τα οστά αποτελούν τα θεμέλια του σώματος και σαφώς τα δυνατά οστά καθορίζουν την ποιότητα της σκελετικής δομής, γεγονός που άμεσα συνδέεται με την εμφάνιση, τη ζωντάνια και την ενέργειά μας. Η καλή σκελετική δομή μάς επιτρέπει να έχουμε καλύτερη στάση και να κινούμαστε πιο άνετα κάνοντάς μας να νιώθουμε καλύτερα και να φαινόμαστε νεότεροι!
Στη σύγχρονη εποχή είναι συχνό φαινόμενο να υπάρχει έλλειψη ασβεστίου στον οργανισμό και αυτό είναι επιβλαβές για τα οστά. Αν ο οργανισμός δεν λαμβάνει καθημερινά αρκετό ασβέστιο μέσω της διατροφής, μπορεί να το κλέψει από τα οστά.
Σε αυτό το πρόβλημα η Amway έρχεται να προσφέρει μία ασφαλή λύση καθώς το NUTRILITE Cal Mag D Plus περιέχει τρία θρεπτικά συστατικά φυσικής προέλευσης – ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνη D – που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των οστών.
•Ασβέστιο: Σε μορφή ασβεστοποιημένων φυκιών (μία από τις πιο συμπυκνωμένες πηγές βοτάνων της φύσης), το ασβέστιο συμβάλλει στη διατήρηση των υγιών οστών, στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας και στην πήξη του αίματος.
•Μαγνήσιο: Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος.
•Βιταμίνη D: Διευκολύνει τη βέλτιστη απορρόφηση του ασβεστίου.

11150

Επιπρόσθετα το NUTRILITE Glucosamine, είναι ένα προϊόν που ενισχύει τους χόνδρους και γεροί χόνδροι σημαίνει ελευθερία στην κίνηση, καθώς ο χόνδρος αποτελεί ένα σημαντικό δομικό συστατικό του σώματος. Η γλυκοζαμίνη είναι ένα συστατικό του χόνδρου.
To NUTRILITE Glucosamine είναι μια ειδική σύνθεση που περιέχει υδροχλωρική γλυκοζαμίνη και το αποκλειστικό συμπύκνωμα Acerola – μια φυσική πηγή βιταμίνης C και φυτοθρεπτικών (θρεπτικά συστατικά φυτικής προέλευσης). Επίσης, η γλυκοζαμίνη υπάρχει με τη μορφή του εκχυλίσματος από τα οστρακοειδή – μια εντελώς φυσική ουσία. Η NUTRILITE Glucosamine περιέχει επίσης συμπύκνωμα βιοφλαβονοειδών εσπεριδοειδών από γκρέιπφρουτ, μανταρίνι πορτοκάλι και λεμόνι, που όλα ενισχύουν την περιεκτικότητα σε φυτοθρεπτικά.
Με τη συμβολή των προϊόντων της Amway, η φυσική μας κατάσταση βελτιώνεται, τα οστά ενδυναμώνονται και οι καθημερινές κινήσεις διευκολύνονται καθώς το σώμα έχει περισσότερη ενέργεια!

Για περισσότερα νέα, μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.amway.gr

από Σοφία Κωστάρα