Αρχική > Featured > Πώς θα αφαιρέσετε χρόνια από πάνω σας; Η make up artist των διασήμων αποκαλύπτει το κόλπο με το κονσίλερ

Πώς θα αφαιρέσετε χρόνια από πάνω σας; Η make up artist των διασήμων αποκαλύπτει το κόλπο με το κονσίλερ

Μια ταλαντούχα make up artist με πολλές διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ στο πελατολόγιο της, αποκαλύπτει τα μυστικά που θα κάνουν το δέρμα σου να δείχνει νεότερο, απλά χρησιμοποιώντας το κονσίλερ σου!

Η Ariane Pool από το Λονδίνο, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο. Από φημισμένους φωτογράφους όπως ο Μάριο Τεστίνο μέχρι διάσημες ηθοποιούς όπως η Πενέλοπε Κρουζ και η Ρέιτσελ Βάις. Η ξακουστή make up artist που εξασκεί το επάγγελμα για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες και έχει δημιουργήσει και τη δική της σειρά ομορφιάς Ariana Cosmetics, αποκαλύπτει τα κορυφαία μυστικά μακιγιάζ για πιο ξεκούραστη όψη.

Ρυτίδες έκφρασης

Αν το χαλαρό δέρμα γύρω από τα χείλη σας και οι ρυτίδες έκφρασης σας προκαλούν ανησυχία, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κονσίλερ για να τις καλύψετε προσωρινά. Εφαρμόστε μικρές οριζόντιες γραμμές κατά μήκος της γραμμής του χαμόγελου σας, ξεκινώντας από τη γωνία της μύτης μέχρι τη βάση του πιγουνιού.

Η make up artist Ariane Poole

Απλώστε το κονσίλερ με τα δάχτυλά σας, κάνοντας ελαφριές κινήσεις και απλώνοντας προς τα πάνω και προς τα έξω. Η αντανάκλαση του φωτός θολώνει τις λεπτές γραμμές και παρέχει ένα αποτέλεσμα ανύψωσης, σαν να έχετε κάνει μπότοξ.

Μαύροι κύκλοι

Καθώς μεγαλώνουμε οι μαύροι κύκλοι αυξάνονται, πράγμα που μπορεί να δώσει μια κουρασμένη όψη στο πρόσωπο. Για να κρύψετε με επιτυχία τους μαύρους κύκλους, γυρίστε το κεφάλι σας προς τα κάτω και κοιτάξτε κατευθείαν στον καθρέφτη.

Αυτό είναι σημαντικό για να προσδιορίσετε πού πρέπει να τοποθετήσετε το κονσίλερ, καθώς οι μαύροι κύκλοι δεν προέρχονται από τα μάτια αλλά από το οστό που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Έτσι, για να στοχεύσετε τους μαύρους κύκλους, πρέπει να πάτε πολύ χαμηλότερα από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν. Γενικά το κονσίλερ θα πρέπει να κάθεται στην κορυφή αυτού του οστού (κάτω από τα μάτια σας) και περίπου στο μισό κάτω από τη μύτη.

Απλώστε με ελαφριά χτυπήματα το κονσίλερ. Το τρίψιμο δεν ενδείκνυται γιατί μπορεί να τραυματίσει το λεπτό δέρμα. Εάν οι μαύροι κύκλοι σας έχουν έντονο χρώμα, καλό είναι πρώτα να χρησιμοποιήσετε ένα κονσίλερ με κρεμώδη υφή με βάση το κίτρινο χρώμα, το οποίο θα λειτουργήσει εξαιρετικά είτε πρόκειται για ερυθρότητα, μαύρους κύκλους ή κηλίδες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα διακριτικό κονσίλερ και κάνετε ελαφριές κινήσεις από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού σας.

Κουρασμένα μάτια

Είτε πρόκειται να βγείτε έξω το βράδυ είτε θέλετε να κάνετε ένα φυσικό μακιγιάζ, αυτό το κόλπο με το κονσίλερ λειτουργεί για να σηκώσει και να φωτίσει τα μάτια. Εφαρμόστε μια διακριτική γραμμή από τη βάση των βλεφαρίδων προς τα πάνω, πέρα από την εξωτερική γωνία των φρυδιών σας. Αυτό θα φωτίσει την περιοχή και θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα και λαμπερά.