Αρχική > Συμβουλές > 5 λόγοι που το σπίτι σου μπορεί να σου χαλάει την ενέργεια!

5 λόγοι που το σπίτι σου μπορεί να σου χαλάει την ενέργεια!

ενέργεια3

Νιώθεις κάποιες φορές ότι για την πεσμένη ενέργεία σου φταίει ο χώρος σου; Και αν είναι το γραφείο, δεν είναι πολλά που μπορείς να κάνεις! Όταν πρόκειται, όμως, για το σπίτι σου; Τότε τι; Υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για το Bad-mood σου και δεν είναι άλλος από την αγαπημένη σου οικία! Γιατί;

ενέργεια

Τα πολύ βαριά έπιπλα που επιλέγεις κάνουν τον χώρο να δείχνει “φορτωμένος” και εσένα κουρασμένη! Λύση; Τα έπιπλα με πόδια και ανοιχτά χρώματα.

ενέργεια2

Επίσης, οι παραγεμισμένες γωνιές στο σπίτι σου δε σε βοηθούν. Αν τις εκμεταλλευόσουν δημιουργικά θα ήταν καλύτερα και για σένα και για το σπίτι σου!

ενέργεια1

Αυτό πιθανότατα να το ξέρεις, αλλά το χρώμα που επιλέγεις τόσο σε τοίχους, όσο και σε σκεπάσματα και χαλιά επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και την ψυχολογία σου!

ενέργεια3

Επιπλέον, αντιγράφεις τα πράγματα ακριβώς όπως τα βλέπεις στους αγαπημένους σου καταλόγους! Ναι, δείχνουν πανέμορφα, αλλά δε σημαίνει ότι θα λειτουργήσουν και στην ψυχολογία σου έτσι!

ενέργεια5

Τέλος, αφήνεις ένα σωρό χαρτιά και σημειώματα σε μια μεγάλη στοίβα. “Θα τα τακτοποιήσω” σκέφτεσαι και αυτά μένουν εκεί για αιώνες! Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγχωτικό από μια ακατάστατη γωνιά με “to-do” λίστες και υποχρεώσεις! Μιλάω από προσωπική πείρα!

4 τρόποι για να νιώσεις άνετα στο καινούριο σου σπίτι!

Δοκιμάσαμε τρόπους για να έχουμε ενέργεια το πρωί! Πετυχαίνουν, τελικά;

Το σπίτι που περιστρέφεται για να κερδίζει ενέργεια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ