Αρχική > Featured > Πώς να διαλέξετε το σωστό νούμερο τζιν χωρίς να χρειαστεί να το δοκιμάσετε

Πώς να διαλέξετε το σωστό νούμερο τζιν χωρίς να χρειαστεί να το δοκιμάσετε

Συνεχώς αναζητάμε νέους τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Αυτή τη φορά θα σας βοηθήσουμε να βρείτε με 3 απλά βήματα το τζιν των ονείρων σας και να αποφύγετε να στηθείτε ώρες ατελείωτες στην ουρά για το δοκιμαστήριο. Στο τέλος, θα βρείτε ένα επιπλέον tip για εσάς που προτιμάτε τα skinny τζιν.

Βήμα 1ο: Επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος, κρατήστε το τζιν από τις δύο άκρες της μέσης και προσπαθήστε να το τυλίξετε γύρω από τον λαιμό σας. Εάν οι άκρες ενώνονται εύκολα η μία με την άλλη, τότε είναι το μέγεθός σας. Σημειώστε ότι οι δύο άκρες δεν χρειάζεται απαραίτητα να συμπίπτουν με ακρίβεια, αλλά θα πρέπει να τυλίγονται εύκολα γύρω από τον λαιμό σας.

Βήμα 2ο: Επιλέξτε το ιδανικό φάρδος

Λοιπόν, τώρα ας προσπαθήσουμε να βρούμε το ιδανικό φάρδος. Για να το κάνετε αυτό, λυγίστε το χέρι σας στον αγκώνα και σφίξτε τη γροθιά σας. Ο βραχίονας θα πρέπει να χωράει άνετα στη μέση με κουμπωμένο το φερμουάρ. Αυτό το κόλπο λειτουργεί μόνο για τα κλασικά τζιν. Αν για παράδειγμα πρόκειται για ψηλόμεσο τζιν, το χέρι σας δεν θα εφαρμόζει με ακρίβεια στη μέση.

Βήμα 3ο: Ελέγξτε το μήκος

Ας δούμε τώρα αν το τζιν έχει το σωστό μήκος. Κρατήστε τις άκρες των ποδιών και ανοίξτε τα χέρια σας στο πλάι -όσο πιο πολύ μπορείτε. Εάν η μέση του τζιν είναι ακριβώς κάτω από το πηγούνι σας, συγχαρητήρια! Μόλις βρήκατε το τέλειο τζιν! Μια σημαντική λεπτομέρεια: η μέση πρέπει να βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πηγούνι, στο επίπεδο του λαιμού σας.

4. Extra tip για το skinny τζιν

Αν θέλετε να μάθετε πόσο εύκολο είναι να διαλέξετε ένα skinny τζιν, απλώς σφίξτε τη γροθιά σας για να δείτε αν χωράει μέσα στο μπατζάκι. Τα δάχτυλα του χεριού που προεξέχουν, θα πρέπει να περνούν εύκολα μέσα από το άνοιγμα των ποδιών. Αρκεί μια απλή κίνηση για να μη χρειαστεί να τραβιέστε κάθε φορά που προσπαθείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν.