Αρχική > Fashion Tip > Πώς να διαλέξεις τα τέλεια λευκά sneakers – Το must have του φθινοπώρου (εικόνες)

Πώς να διαλέξεις τα τέλεια λευκά sneakers – Το must have του φθινοπώρου (εικόνες)

Η επιλογή του τέλειου ζευγαριού λευκών sneakers δεν είναι κατόρθωμα – όπως συμβαίνει με τα περισσότερα fashion items, υπάρχει ένας συντριπτικός αριθμός επιλογών που έχεις στη διάθεσή σου. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τότε που τα Stan Smiths έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους και αγαπήθηκαν τρελά από τους fashion addicted και όχι μόνο;

Λίγο μετά, τα ελαφρώς χοντροκομμένα dad sneakers είχαν την τιμητική τους, ωστόσο βάζοντας για λίγο στην άκρη τα μεγάλα shoe trends μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι τα παπούτσια που παραμένουν διαχρονικά είναι τα λευκά sneakers – τώρα μάλιστα περισσότερο από ποτέ!

Αν κάτι μάθαμε αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού και τη μόδα είναι ότι, δεν δίνουμε πλέον αρκετή βάση στα εποχιακά items και τα statement κομμάτια αλλά εστιάζουμε σε ελάχιστα, αξιόπιστα κομμάτια που αποτελούν τα «βασικά» και αυτό περιλαμβάνει τα απλά λευκά πάνινα παπούτσια.

Ωστόσο, αυτά τα απλά λευκά παπούτσια έρχονται σε μια συντριπτική ποικιλία επιλογών. Πώς πρέπει να διαλέξετε; Από τα κλασικά πάνινα παπούτσια με τα κορδόνια μέχρι τα sneakers με πλατφόρμα, έχουμε αναλύσει όλες τις επιλογές στις οποίες μπορείτε να επενδύσετε τη φετινή σεζόν.

Τα κλασικά
Brooks Brothers
Keds

Χωρίς κορδόνια
Puma
Tommy Hilfiger
Slip Ons
VANS
UGG
Με πλατφόρμα
Guess
Lacoste