Αρχική > Σχέσεις > Πώς ένα ζευγάρι κατάφερε να κάνει έναν παραμυθένιο γάμο με μόλις 1.000€!

Πώς ένα ζευγάρι κατάφερε να κάνει έναν παραμυθένιο γάμο με μόλις 1.000€!

ζευγάρι γάμος

Έχετε και σεις βρεθεί σε γάμους στους οποίους τα ζευγάρια έχουν ξοδέψει μια περιουσία για μια τελετή και μια δεξίωση που τελικά μετά δεν θυμούνται;

Μπορεί να έχετε κάνει κιόλας έναν τέτοιο. Δεν είναι κακό, όπως ξέρουμε ο γάμος είναι μια αγχώδης και ακριβή διαδικασία.

Ένα ζευγάρι όμως ανέτρεψε όλες τις παραπάνω πεποιθήσεις και παντρεύτηκε ξοδεύοντας μόνο 1.140€ συνολικά.

Πώς τα κατάφερε; 

Όλα ήταν φυσικά δουλειά της νύφης. Η Emilyrose Fitzpatrick κατάγεται από την Αυστραλία, αλλά ζει στην Γλασκώβη με τον αγαπημένο της, σύζυγο τώρα πια, Rory. Και ενώ αρχικά σχεδίαζαν να “κλεφτούν” και να παντρευτούν μόνοι με δυο μάρτυρες, όταν οι γονείς της αποφάσισαν να την επισκεφθούν τότε το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει και μια μεγαλύτερη τελετή.

Εκείνη πρόσεξε και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να μην ξεφύγουν οικονομικά και όπως παραδέχτηκε «Είχαμε λιγότερο από τέσσερις μήνες για να κανονίσουμε τα πάντα. Εγώ μόλις είχα τελειώσει από τη Σχολή Καλών Τεχνών και ήμουν άνεργη».

Το νυφικό της, που αγόρασε από γνωστή σελίδα αγορών στο ίντερνετ, κόστιζε 68 ευρώ, η ανθοδέσμη 57 ευρώ και για ο φωτογράφος 228 ευρώ, ενώ ζήτησε από τις φίλες της να την βοηθήσουν με το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Η τούρτα στοίχισε 34 ευρώ και 80 ευρώ οι βέρες τους.

Στην άκρως ρομαντική δεξίωση που έγινε μετά την τελετή παρευρέθησαν 170 άτομα και το ζευγάρι ήθελε όλοι να περάσουν καλά. Έτσι ήταν και το σημείο του γάμου το οποίο κόστισε περισσότερο.

Στα 670€ λοιπόν που στοίχισε το “γλέντι” συμπεριλαμβανόταν και η ενοικίαση της αίθουσας σε μια τοπική παμπ και το φαγητό και η διασκέδαση.

Φυσικά, παραδέχτηκε το ότι να τα κάνει όλα μόνη της ήταν πολύ αγχωτικό, αλλά άξιζε τον κόπο. “Εκείνη την ημέρα όλα γίνονται τόσο γρήγορα που δεν θυμάσαι τίποτα μετά. Άσε που τώρα έχουμε και περισσότερα χρήματα να ξοδέψουμε σε καταπληκτικές διακοπές που σίγουρα θα θυμόμαστε για πάντα!», καταλήγει.

Το μέσο κόστος για έναν γάμο στην Γλασκώβη φτάνει τα 30,000€. Ας μην συζητήσουμε τώρα τι γίνεται στην χώρα μας, αλλά ας απολαύσουμε λίγες ακόμη φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της Emilrose & του Rory.

  

Ένας γάμος βγαλμένος, στην κυριολεξία, από τα παραμύθια της Disney!

H κόρη του Swarovski παντρεύτηκε και ο γάμος της ήταν κάτι παραπάνω από πριγκιπικός! (εικόνες)

Να τι πρέπει να κάνεις αν θες να πετύχει ο γάμος σου!