Αρχική > Featured > Ποιος είπε πως to lockdown δεν μπορεί να συνδυαστεί με ένα πολυτελές δείπνο;

Ποιος είπε πως to lockdown δεν μπορεί να συνδυαστεί με ένα πολυτελές δείπνο;

Μπορεί η εστίαση να έβαλε λουκέτο λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να απολαύσουμε ένα δείπνο υψηλών προδιαγραφών στο ίδιο μας το σπίτι. Και μάλιστα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα συμβιβαστούμε σε απλά σουβλάκια ή πίτσα.

Εσείς απλώς έχετε έτοιμο το καλό σας το σερβίτσιο και δημιουργήστε ατμόσφαιρα με ωραία αρωματικά κεράκια στο σαλόνι ή στην τραπεζαρία σας. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στο κινητό σας και στις γευστικές σας επιθυμίες.

Ο λόγος; Τα περισσότερα εστιατόρια πλέον έχουν «μπει» στις εφαρμογές των φαγητών delivery! Η πρώτη καραντίνα ήταν η αφορμή να προετοιμαστούν καταλλήλως ακόμη και τα πιο πολυτελή και έτσι η δεύτερη καραντίνα τα βρήκε πλήρως προετοιμασμένα! Πλέον με ένα κλικ από το κινητό σας μπορείτε να παραγγείλετε από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, ακόμη κι αν αυτά δεν βρίσκονται στην περιοχή σας.

Μεγάλες κουζίνες με «βαριές» υπογραφές ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες τους, «πακετάρουν» τα πιο διάσημα πιάτα τους και σας τα στέλνουν ζεστά ζεστά απευθείας στην τραπεζαρία σας. Τεράστια ποικιλία υπάρχει και στις έθνικ κουζίνες, από την κινεζική και την ιαπωνική μέχρι την ινδική, την ταϊλανδέζικη και την μεξικάνικη.

Μην ανησυχήσετε ούτε για το κρασί. Μεγάλες κάβες είναι πλέον οnline, μέσα στα delivery applications. Οπότε μπορείτε να παραγγείλετε όποια ετικέτα θέλετε!

Το ίδιο ισχύει και για τα γλυκά. Από τα ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς σας μέχρι τα πολυτελή ζαχαροπλαστεία του κέντρου, όλα διάθετουν μία τεράστια γκάμα προϊόντων τους και Online!

Οπότε μην ανησυχείτε. Αυτή η καραντίνα θα είναι σίγουρα πιο γευστική από την προηγούμενη, καθώς δεν πρόκειται να σας λείψει ούτε το υπογεγραμμένο πιάτο ούτε το καλύτερο γλυκό! Οπλιστείτε με υπομονή, αισιοδοξία και οργανώστε το πιο πολυτελές και ρομαντικό δείπνο στο σαλόνι σας!