Αρχική > Featured > Ποιος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς- Πατέρας δύο κοριτσιών με πρωταθλήτρια σύζυγο

Ποιος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς- Πατέρας δύο κοριτσιών με πρωταθλήτρια σύζυγο

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει -μαζί με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα- ο άνθρωπός μας. Ή μάλλον ορθότερα ο άνθρωπος που μας… βάζει στη θέση μας και θέτει τα όρια στις μετακινήσεις μας.

Ο αυστηρός και λακωνικός τρόπος του όταν μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στον νέο κορωνοϊό έχει επικριθεί από πολλούς, ωστόσο αυτό είναι το στυλ του. Και όπως δηλώνει και ο ίδιος δεν το αλλάζει.

Ο πολιτικός Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι 51 ετών. Γεννήθηκε το 1968 στον Βύρωνα, στην πόλη όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Γιος του Ρουμελιώτη επιχειρηματία Γιώργου Χαρδαλιά και της Μικρασιατικής καταγωγής, Αλεξάνδρας Ιορδανίδου.

Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ. Έχει ειδικευτεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Από το 2003 έως το 2014 διέτελεσε δήμαρχος Βύρωνα και από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής. Στις 19 Ιουλίου του 2019 διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Ο άνθρωπος Νίκος Χαρδαλιάς
Mε τις δύο του κόρες (@facebook)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Οι κόρες του ονομάζονται Ιωάννα και Δήμητρα. Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με τη σύζυγό του Γιώτα (@facebook)

Η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει τη μικρή Δήμητρα, ονομάζεται Γιώτα Παναγιωτοπούλου και είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες όπου δε διστάζει να μιλήσει με λόγια τρυφερά για τη γυναίκα και τα παιδιά του..

Με τη μεγάλη του κόρη Ιωάννα (@facebook)
Η μικρή του κόρη, Δήμητρα (@facebook)