Αρχική > Featured > Ποιες είναι οι τέσσερις διάσημες φωνές που ντύνουν τις τέσσερις κορυφαίες ελληνικές σειρές

Ποιες είναι οι τέσσερις διάσημες φωνές που ντύνουν τις τέσσερις κορυφαίες ελληνικές σειρές

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, Mοnika, Φωτεινή Βελεσιώτου, αλλά και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος είναι οι φωνές που ακούγονται στα τραγούδια των τίτλων των τεσσάρων ελληνικών σειρών που σπάνε τα κοντέρ της τηλεθέασης τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς «Το κόκκινο ποτάμι» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Τη μουσική υπογράφει ο Χρήστος Παπαδόπουλος και τους στίχους ο Κώστας Μπαλαχούτης.

Monika

Η Monika ερμηνεύει στο κανάλι του Alpha το «Bloody Something» στο σίριαλ «Ερωτας μετά» και εκπλήσσοντας ευχάριστα. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Monika που βγήκε φέτος με καινούργια ενορχήστρωση, δέκα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του τραγουδιού.

Γεράσιμος Ανδρεάτος

Τη μουσική από το αγαπημένο «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» του Γεράσιμου Ανδρεάτου ακούμε και πάλι στους τίτλους έναρξης στον ΣΚΑΪ, στο «Λόγω τιμής», 23 χρόνια μετά. Σημειώστε πως όλη τη μουσική επένδυση της σειράς υπογράφει και πάλι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Φωτεινή Βελεσιώτου

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως οι τίτλοι έναρξης της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες» επενδύθηκαν μουσικά με το πιο γνωστό τραγούδι της Φωτεινής Βελεσιώτου, τις «Μέλισσες». Το κομμάτι που φέρει τη σφραγίδα του Γιώργου Καζαντζή γράφτηκε το 2008. Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτό το τραγούδι έγινε γνωστή η Βελεσιώτου και κέρδισε το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. 

https://www.youtube.com/watch?v=MlcTsQky_58