Αρχική > Featured > Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η σημερινή έκλειψη Σελήνης – Τι να προσέξουν

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η σημερινή έκλειψη Σελήνης – Τι να προσέξουν

Μερική έκλειψη Σελήνης, η οποία θα είναι ορατή και από την Ελλάδα, σε συνδυασμό με πανσέληνο θα σημειωθεί απόψε το βράδυ. Το φαινόμενο θα φτάσει στο μέγιστο σημείο του λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00:30 της Τετάρτης), ενώ το τέλος της έκλειψης θα είναι περίπου στις 02:00. Στο μεταξύ, η πανσέληνος θα έχει λάβει χώρα στις 00:38 της Τετάρτης.

Ποια ζώδια όμως θα επηρεάσει περισσότερο το φαινόμενο αυτό; Η σημερινή έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω δίνει το μήνυμα πως μέσα από ισχυρές δοκιμασίες θα κλείσουν ανοιχτοί λογαριασμοί του παρελθόντος και αρκετοί άνθρωποι θα μπορέσουν να κάνουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους.

Κριός

Η ισχυρή έκλειψη Σελήνης και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Η προσπάθεια που έχετε καταβάλλει το τελευταίο διάστημα θα αποδώσει καρπούς, αρκεί να τολμήσετε! Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και δεν θα χάσετε!

Καρκίνος

Έφτασε η στιγμή των οριστικών αποφάσεων. Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες καθώς πρέπει να σκεφτείτε τι αξίζει γύρω σας, σε ερωτικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Η έκλειψη θα παίξει τον δικό της ρόλο στις αποφάσεις σας, ωστόσο πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να αξιολογήσετε την κάθε απόφαση!

Ζυγός

Αυτές τις μέρες θα γίνετε πιο ειλικρινείς με τους δικούς σας ανθρώπους. Τα οικογενειακά δεσμά θα ενισχυθούν και η έκλειψη θα παίξει τον δικό της ρόλο σε αυτό. Μην διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και δεν θα χάσετε. Κλείστε τις υποχρεώσεις σας και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία!