Αρχική > Celebrities > Ποια ηθοποιός του «Sex and the City» κατεβαίνει ως υποψήφια κυβερνήτης της Ν. Υόρκης;

Ποια ηθοποιός του «Sex and the City» κατεβαίνει ως υποψήφια κυβερνήτης της Ν. Υόρκης;

Επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να θέτει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City» Σίνθια Νίξον, η οποία γνωστοποίησε τις πολιτικές της προθέσεις αναρτώντας το παρακάτω βίντεο.

Στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, η τηλεοπτική «Μιράντα» εμφανίζεται μέσα στο τρένο, στον δρόμο ή στο σπίτι της μαζί με τη σύζυγό της Κριστίν Μαρινόνι, με την οποία παντρεύτηκαν το 2012.

Δείτε το βίντεο:

«Οι κυβερνώντες μας εγκατέλειψαν, είμαστε σήμερα η Πολιτεία με τη μεγαλύτερη ανισότητα στη χώρα. Έχουμε κουραστεί από τους πολιτικούς που ενδιαφέρονται περισσότερο για τα πρωτοσέλιδα και την εξουσία παρά για εμάς…», ακούγεται να λέει η 51χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων.

Η Σίνθια Νίξον είναι πολιτική σύμμαχος του δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο, ενός Δημοκρατικού που βρίσκεται πολιτικά «πιο αριστερά» από τον Άντριου Κουόμο. Οι προκριματικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί για την 13η Σεπτεμβρίου και οι γενικές εκλογές για την 6η Νοεμβρίου.