Το αμερικάνικο οδοιπορικό της kate spade new york συνεχίζεται, καθώς η εταιρία γιορτάζει φέτος τα 25 της χρόνια, με την φθινοπωρινή συλλογή της να αντλεί έμπνευση από τα άγρια λιβάδια της Αμερικής και την σπιρτόζικη αίσθηση του Nashville, Tennessee. Βαθυγάλανες, λουλακί αποχρώσεις χαρακτηρίζουν όλη τη συλλογή, που διανθίζεται από όμορφα ξεθωριασμένα ροζ, σκουριασμένα κόκκινα και καφέ.

karina/s

Mεγάλη φόρμα «μάτι της γάτας», διακοσμημένη με μεταλλικό στοιχείο στους βραχίονες και φακούς σε χρωματική αντίθεση. Tο χαρακτηριστικό μεταλλικό λογότυπο kate spade στολίζει τον αριστερό βραχίονα. Διατίθεται σε μπλε/ασημί καθρεπτέ ντεγκραντέ φακοί, μαύρο/γκρι ντεγκραντέ φακοί, ταρταρούγα/πράσινοι φακοί και κόκκινο/μπλε φακοί.


johnetta/S

Μικρή φόρμα «μάτι της γάτας» από ασετάτ, με χαριτωμένα πουά στο μπροστινό μέρος ή το εξωτερικό ή το εσωτερικό των βραχιόνων. Η άρθρωση του αριστερού βραχίονα φέρει το χαρακτηριστικό μεταλλικό σύμβολο – σπαθί. Διατίθεται σε μαύρο πουά/γκρι ντεγκραντέ φακοί, ταρταρούγα/καφέ ντεγκραντέ φακοί, μαύρο/γκρι ντεγκραντέ φακοί, μπορντό πουά/γκρι ντεγκραντέ φακοί.

 

 

 

alaysha

Γυαλιά οράσεως σε ήπια φόρμα «μάτι της γάτας», με θηλυκό μοτίβο πουά στο μπροστινό μέρος ή το εξωτερικό ή το εσωτερικό των βραχιόνων. Το χαρακτηριστικό μεταλλικό σύμβολο-σπαθί κοσμεί και τους δύο βραχίονες. Διατίθεται σε μπεζ ταρταρούγα, καφέ ταρταρούγα, μαύρο και μπλε.

 

 

 

adali

Γυαλιά οράσεως σε ορθογώνια φόρμα «μάτι της γάτας» που υπογραμμίζονται από ασετάτ στοιχεία σε χρωματική αντίθεση με το μεταλλικό μπροστινό μέρος. Οι βραχίονες από ασετάτ φέρουν το χαρακτηριστικό μεταλλικό-σύμβολο σπαθί στην αριστερή πλευρά, ενώ το μοντέλο διαθέτει προσαρμοζόμενα στηρίγματα μύτης και αρθρώσεις με ενσωματωμένο ελατήριο για απόλυτη άνεση και εφαρμογή. Διατίθεται σε μπορντό, ταρταρούγα, μαύρο και μπλε.

 

H συλλογή γυαλιών kate spade παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, την ιταλική κατασκευαστική εταιρεία και παγκόσμιο διανομέα. Με εμπνευσμένο σχεδιασμό και την καθοδήγηση των μαρκών, η Safilo μεταφράζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό σε εξαιρετικά προϊόντα χάρη σε μία ανώτερη δεξιοτεχνική εμπειρία που χρονολογείται από το 1878.

Για να περάσει η πολύτιμη κληρονομιά της εταιρείας στις μελλοντικές γενιές, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του για μελλοντική βιωσιμότητα, η Safilo ίδρυσε τη «Σχολή Οπτικών Προϊόντων», επιβεβαιώνοντας την σημαντική της ευθύνη στον κλάδο. Ο σχεδιασμός προϊόντων, η ανάπτυξη και οι δυνατότητες παραγωγής βρίσκονται στο επίκεντρο της «Σχολής Οπτικών Προϊόντων της Safilo», συνδυασμένα με πάθος, κατασκευαστική αρτιότητα και καινοτομία. H φοίτηση στην «Σχολή Οπτικών Προϊόντων Safilo» είναι τριετής συνδυάζοντας θεωρητικά μαθήματα και πρακτική, και δέχεται μέχρι και δέκα μαθητές κάθε χρόνο. Το όραμα της είναι η δημιουργία μίας νέας γενιάς διευθυντών οπτικών προϊ;oντων που θα διαθέτουν το πάθος και την αριστοτεχνία της εκατονταετούς παράδοσης ανώτερων οπτικών.

από Σοφία Κωστάρα