Αρχική > Gossip > Ποια είναι η Ασημίνα Τσιόδρα, η γυναίκα του διάσημου Έλληνα λοιμωξιολόγου

Ποια είναι η Ασημίνα Τσιόδρα, η γυναίκα του διάσημου Έλληνα λοιμωξιολόγου

Για τον Σωτήρη Τσιόδρα έχουμε μάθει σχεδόν τα πάντα. Στην προσωπική του ζωή, ο 55χρονος λοιμωξιολόγος είναι παντρεμένος με τη Μίνα, με την οποία και έχει αποκτήσει επτά παιδιά.

Πρόκειται για μια γυναίκα ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί σπάνια επίσημες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά πρόσφατα τους είδαμε στο εξώφυλλο του περιοδικού HELLO! που τους φιλοξένησε:

Η Ασημίνα Τσιόδρα κατάγεται από την Ασωπία Βοιωτιας και είναι κόρη του ιερέα Κωνσταντίνου Γκέλ,η ο οποίος ήταν εφημέριος του Αγιου Σπυρίδωνα στο Αργοστόλι και πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Κεφαλληνίας επί μητροπολίτη Προκοπίου Μενούτη -και δεξί του χέρι- κατά την ταραγμένη περίοδο μέχρι το 1981.

Την περίοδο εκείνη είχαν συνταράξει το νησί έντονες αντιδράσεις σε βάρος του μητροπολίτη και των στενών συνεργατών του, μεταξύ των οποίων και ο Κων. Γκέλης, για τον υποτιθέμενο “τεμαχισμό” του σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου. 3000 Κεφαλλονίτες πολιόρκησαν το Μητροπολιτικό Μέγαρο, στο οποίο κρυβόταν ο Προκόπιος και υποχρεώθηκε υπό το βάρος της λαϊκής οργής και με την προστασία δυνάμεων των ΜΑΤ να φυγαδευθεί από το νησί.

Τελικά η Δ. Ι. Σύνοδος κάνοντας χρήση του λεγόμενου «φιλαδέλφου» του έδωσε άδεια «αόριστης διάρκειας». Ο Κων. Γκέλης το 2003 ίδρυσε το μοναστήρι της Γεννήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Ασωπία της Βοιωτίας.