Αρχική > Featured > Ποια είναι η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη που ξεκινά τη Δευτέρα – Ακόμη δεν έχει βρεθεί τίτλος

Ποια είναι η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη που ξεκινά τη Δευτέρα – Ακόμη δεν έχει βρεθεί τίτλος

Τι θα γίνει με τους Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ποια είναι η νέα εκπομπή που θα κάνει στον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης; Σε διευκρινίσεις προέβη το βράδυ της Δευτέρας ο αγαπητός παρουσιαστής.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η παρέα από την Θεσσαλονίκη επέστρεψε έξι μήνες αφότου έριξε αυλαία, ωστόσο, όπως είπε ο παρουσιαστής, τη φετινή σεζόν το ραντεβού της με το κοινό δεν θα είναι τακτικό, αλλά θα γίνεται μία φορά τον μήνα ή το δίμηνο, ως special τηλεοπτικό event.

Ωστόσο, ο Αντώνης και οι συνεργάτες του θα είναι στους δέκτες μας κάθε Δευτέρα, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, από την Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, αν όλα πάνε καλά, θα βγει on air η νέα εκπομπή που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1.

«Θα έλεγα ότι είναι ένα νέο πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας, ένα νέο πλαίσιο που είχα στο μυαλό μου για μια ανθρώπινη, γήινη επικοινωνία, με μεγαλύτερο εύρος, που δεν θα περιορίζεται μόνο στη σάτιρα», εξήγησε ο παρουσιαστής, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει τίτλος και μάλλον θα είναι η πρώτη εκπομπή που βγει στην τηλεόραση χωρίς ακόμα να έχει τίτλο.

Δείτε στο βίντεο όσα ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης:

Πηγή: peoplegreece.com