Αρχική > Fitness > Plus size influencer που λατρεύει το μπαλέτο αποστόμωσε όσους σχολίασαν αρνητικά τα κιλά της

Plus size influencer που λατρεύει το μπαλέτο αποστόμωσε όσους σχολίασαν αρνητικά τα κιλά της

Στην εποχή των social media όλο και περισσότεροι από εμάς μοιραζόμαστε στιγμιότυπα από τις ζωές και τα σπίτια μας. Δημοσιεύουμε φωτογραφίες και βίντεο από τα ρούχα που φοράμε, τις βραδινές μας εξόδους και τη διακόσμηση που επιλέγουμε για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά μας.

Δυστυχώς, όμως, υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα – τα αρνητικά σχόλια από τους followers. Φαίνεται ότι όλοι νομίζουν πως είναι αποδεκτό να λένε ό,τι θέλουν για τους άλλους, ανεξάρτητα από το πόσο κακό κάνουν τα λόγια τους. Αυτό είναι κάτι που η Chloe Elliott γνωρίζει πολύ καλά.

Η 29χρονη έχει περισσότερους από 83.000 followers στο προφίλ της στο Instagram, Chloe in Curve, όπου μάς ενθαρρύνει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. Ωστόσο, μαζί με όλη την υποστήριξη που λαμβάνει η σελίδα της, η Chloe κατακλύζεται επίσης από σκληρά μηνύματα που σχολιάζουν την εμφάνισή της.

View this post on Instagram

When I was about 14 I went to a modern dance class which I had never been to before because all of the ‘popular’ girls from school went to it and I was petrified of them, as I was forever the unpopular chubby girl that was relentlessly bullied for my weight. So, I gathered some courage and went to the class on a mission to show the other girls that I was capable. I will never forget the look on their faces. 𝐒𝐭𝐞𝐫𝐞𝐨𝐭𝐲𝐩𝐞𝐬 𝐚𝐫𝐞 𝐛𝐨𝐫𝐢𝐧𝐠, 𝐝𝐨𝐧’𝐭 𝐥𝐞𝐭 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐚𝐟𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐝𝐨. ⁣ ⁣ Gif created by @sarahellen_photography as part of a previous campaign for @veryuk + @nike #nikeplus #barreworkout #balletbarre

A post shared by Chloe (@chloeincurve_) on

Πρόσφατα, η influencer μοιράστηκε την αγάπη της για το μπαλέτο στα social media, αλλά οι άνθρωποι την επέκριναν για το νέο της χόμπι, λέγοντας ότι είναι «πολύ βαριά για να χορέψει».

Μιλώντας στο Cosmopolitan, εξήγησε πώς την έχουν επηρεάσει αυτά τα σχόλια. «Μου είπαν ότι έχω πάρα πολλά κιλά για να χορέψω, ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να φορέσω τις πουέντ, ότι δεν ήμουν αρκετά χαριτωμένη. Υπήρχαν σχόλια που μου έλεγαν ότι δεν άξιζα να χορέψω λόγω του σώματός μου. Τα σχόλια αυτά με έκαναν να νιώθω άχρηστη – να αισθάνομαι φρικτά για το σώμα μου».

Για λίγο τα αρνητικά σχόλια επηρέασαν την αυτοπεποίθηση της Chloe, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να γυρίσει τα πράγματα και να χρησιμοποιήσει αυτά τα σχόλια ως κίνητρο.

Ένα συγκεκριμένο μήνυμα έλεγε: «Λόγω του τεράστιου μεγέθους σας, δεν θα καταφέρετε ποτέ να σταθείτε πάνω στις πουέντ. Είναι αδύνατο. Το μπαλέτο είναι ένα ελίτ άθλημα, αυτό είναι γεγονός».

Η Chloe κατάφερε να αποδείξει πόσο λάθος είχαν, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της πάνω στις πουέντ. Το tweet έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 59.000 retweets και χιλιάδες likes και σχόλια.

Ένα άτομο απάντησε: «Χόρευα για 30 χρόνια και δίδαξα μπαλέτο για 18 χρόνια – ως κάποια με σώμα αρκετά μακριά από το τέλειο σώμα μπαλέτου, μπορώ να πω ότι έχει να κάνει με το πάθος, την επιθυμία, το κίνητρο και πολλά άλλα, αλλά όχι με το μέγεθος. Παρακαλώ συνεχίστε να χορεύετε!».

Κάποιος άλλος έγραψε: «Μην ακούτε τις απόψεις των ανθρώπων. Ο τύπος του σώματός σας δεν σημαίνει τίποτα γι’ αυτό που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας! Συνεχίστε να ζείτε τη ζωή στο έπακρο».