Αρχική > Τι Νέα; > Πλήθος διασήμων στην κηδεία Κώστα Βουτσά: Υποβασταζόμενη η Αλίκη Κατσαβού, συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά- Φωτογραφίες

Πλήθος διασήμων στην κηδεία Κώστα Βουτσά: Υποβασταζόμενη η Αλίκη Κατσαβού, συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά- Φωτογραφίες

Το “τελευταίο αντίο” στον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά λένε σήμερα στη Μητρόπολη Αθηνών όλοι όσοι τον λάτρεψαν μέσα από τις ταινίες του, αλλά και την αδιάκοπη παρουσία του στο θεατρικό σανίδι μέχρι και τα 88 του χρόνια.

Παρών δήλωσε όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος. Μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ζωζώ Σαπουντζάκης, η Ελένη Φιλίνη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη, ο Βασίλης Θωμόπουλος, η Μαρία Σολωμού, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Η σύζυγός του Αλίκη έφτασε υποβασταζόμενη στη Μητρόπουλη Αθηνών, ενώ συντετριμμένη ήταν και η Σάντρα Βουτσά. Καταβεβλημένος προσήλθε στη Μητρόπολη και ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, τον οποίο ο Κώτσας Βουτσάς είχε μεγαλώσει σαν παιδί του, όταν παντρεύτηκε τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη.  «Ήταν μαχητής μέχρι το τέλος και μας προετοίμασε, μας έδωσε χρόνο να του πω σ’αγαπώ και πόσο περήφανος νιώθω και τη τιμή έχω για τον άνθρωπο αυτό», δήλωσε ο Άνθιμος. Με την Εύη Καραγιάννη να συμπληρώνει: «Ήταν ο λατρεμένος μου, ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί. Μεγάλωσε τον Άνθιμο με τόση αγάπη σαν να ήταν δικό του παιδί αυτό και μόνο για μια μητέρα λέει πολλά».

Η Αλίκη Κατσαβού
Η Θεοδώρα Βουτσά

Περικυκλωμένη από κάμερες και δημοσιογράφους, η Σάντρα Βουτσά δήλωσε: “Είναι μια τεράστια απώλεια για μας στην οικογένεια. Είναι συγκινητικό που είναι και για όλη την Ελλάδα, από αυτό που έχουμε δει αυτές τις μέρες και από τα μηνύματα που παίρνουμε. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μας και αυτό για μας είναι μία παρηγοριά”.