Αρχική > TV > Πιπεράτη Μαρία Κωνσταντάκη: «Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου»

Πιπεράτη Μαρία Κωνσταντάκη: «Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου»

Μια πιπεράτη συνέντευξη έδωσε το βράδυ της Πέμπτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Μαρία Κωνσταντάκη κάνοντας αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Για τη σεξουαλική της ζωή

Ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σεξουαλική της ζωή και στο γεγονός ότι έχει δηλώσει ότι έχει κάνει σεξ έξω από νεκροταφείο! Η ηθοποιός με χιούμορ είπε «Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη…Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορωνοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο» κατέληξε η Μαρία Κωνσταντάκη συμπληρώνοντας πως έχει μεγαλώσει.

Για τη μητρότητα

Η Μαρία Κωνσταντάκη δήλωσε ότι μέχρι τώρα δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να γίνει μητέρα αν και λατρεύει τα παιδιά. Αν ποτέ άλλαζε γνώμη θα ήταν άκρως ανοιχτή να υιοθετήσει παρά να περάσει από την εξουθενωτική διαδικασία των αλλεπάλληλων εξωσωματικών. «Θα προτιμούσα να υιοθετήσω αν ήμουν στη φάση να γίνω μητέρα. Μπορεί να έκανα και το δικό μου, αλλά θα ήμουν εντάξει με το να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν ξέρω καν αν μπορώ να κάνω παιδιά, αλλά από το να πλακώσω τις 25 εξωσωματικές – που το αντιλαμβάνομαι σαν ανάγκη για μία γυναίκα να το κάνει – νομίζω δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία και θα υιοθετούσα» τόνισε η ταλαντούχα ηθοποιός και συνέχισε: «Αγαπάω πολύ τα παιδιά αλλά θα με γονάτιζε το άγχος. Η Γκόλφω μού απέδειξε πόσο σωστό ήταν το ένστικτό μου που δεν ήθελα παιδιά. Μία εβδομάδα δεν έτρωγα για την Γκόλφω επειδή θα με έβλεπε ανθρώπινο φαγητό και δεν έπρεπε να της δώσω. Φοβερό άγχος για την τουαλέτα, για το αν θα κοινωνικοποιηθεί» υπογράμμισε.