1
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής! Το γνωρίζουμε όλες αυτό. Γνωρίζετε όμως ότι τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν τα μάτια σας όσο και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας; Η νέα τάση μάλιστα, «μιλάει» για την εξατομικευμένη περιποίηση φρυδιών, σύμφωνα με την οποία όλες οι γυναίκες αναζητούν εκείνο το κατάλληλο εργαλείο που θα τις βοηθήσει να αναδείξουν το φυσικό χρώμα των φρυδιών τους. Παράλληλα, το αγαπημένο make-up tip όλων των γυναικών είναι το eyeliner, εκείνη η σταθερή γραμμή, που προσδίδει ένταση στο βλέμμα και τονίζει το περίγραμμα των ματιών!

Η La Roche-Posay γνωρίζοντας πολύ καλά τις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών με ευαίσθητο δέρμα, παρουσιάζει το νέο Respectissime Μολύβι Φρυδιών και το νέο Eyeliner, που προσδίδουν φυσική όψη και αναδεικνύουν το μακιγιάζ, ακόμα και των πιο ευαίσθητων ματιών.

 


respectissime-eyeliner_1

Respectissime Eyebrow Pencil

Το νέο Respectissime Eyebrow Pencil, ενισχυμένο με έλαια & κεριά χαρίζει στα φρύδια ένα βελούδινο αποτέλεσμα! Χάρη στην πολύ απαλή υφή του, δεν ερεθίζει την περιοχή των ματιών και δεν μουτζουρώνει. Το πολύ απαλό του βουρτσάκι, διευκολύνει την εφαρμογή δημιουργώντας το ιδανικό σχήμα στα φρύδια, ενώ η αδιάβροχη σύνθεσή του αντιστέκεται στον ιδρώτα, διατηρώντας ένα διαρκές φυσικό αποτέλεσμα στο χρώμα των φρυδιών.

Αποτελέσματα:
Διαχωρίζει τα φρύδια με ακρίβεια: 100%
Χαρίζει φυσικό τελείωμα: 96%
Μένει σταθερό όλη την ημέρα: 90%
Αφαιρείται εύκολα: 100%
Δε μουτζουρώνει: 100%

 

Σε 2 διαφορετικές αποχρώσεις: ξανθό και καστανό
Respectissime Eyeliner

Για εντυπωσιακές γραμμές & έντονο βλέμμα με 1 μόνο πέρασμα, το νέο Respectissime Eye Liner, είναι η κατάλληλη επιλογή! Ιδανικό για ευαίσθητα μάτια & χρήστες φακών επαφής. Χάρη στο έντονο μαύρο χρώμα, επιτυγχάνεται ακρίβεια στην εφαρμογή, απαλό σατινέ φινίρισμα και ένταση στο βλέμμα, έως και 16 ώρες μετά την εφαρμογή! Η πολύ απαλή του μύτη διευκολύνει την εφαρμογή στο βλέφαρο με αποτέλεσμα να μην μουτζουρώνει. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει προστατευτική Βιταμίνη Ε & καταπραϋντικό cornflower, που χαρίζουν επιπλέον φροντίδα για πολύ ευαίσθητα μάτια. Αφαιρείται πολύ εύκολα.

Αποκτήστε καλοσχηματισμένα φρύδια με το νέο Respectissime Μολύβι Φρυδιών και σοφιστικέ ή rock look με το νέο Respectissime Eyeliner και
εντυπωσιάστε με το αποτέλεσμα!

 
Page Title: Νέα RESPECTISSIME Μολύβι Φρυδιών & Eyeliner | La Roche-Posay
H1: Νέα RESPECTISSIME Μολύβι Φρυδιών & Eyeliner
url: …/respectissime-moluvi-frydiwn-kai-eyeliner
Meta Description: Τα νέα La Roche-Posay Respectissime Μολύβι Φρυδιών & Eyeliner για ευαίσθητα μάτια χαρίζουν καλοσχηματισμένα φρύδια & έντονες γραμμές που διαρκούν. Ανακαλύψτε τα!

από Σοφία Κωστάρα