Αρχική > Celebrities > Πέμη Ζούνη: «Έζησα έναν εφιάλτη όταν έμαθα για το πρόβλημα υγείας της κόρης μου»

Πέμη Ζούνη: «Έζησα έναν εφιάλτη όταν έμαθα για το πρόβλημα υγείας της κόρης μου»

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Πέμη Ζούνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real Life. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε τότε.

«Έζησα έναν εφιάλτη όταν έμαθα ότι κινδυνεύει σοβαρά η κόρη μου. Έπαιζα στον «Άμλετ» όταν έμαθα πως η Ελεωνόρα μου έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά δεν έχει νόημα να γίνω πιο συγκεκριμένη. Ενημέρωσα τον Τάσο Ιορδανίδη, που έκανε την παραγωγή του «Άμλετ» και έπαιζε τον ομώνυμο ρόλο, πως προέκυψε αυτό το σοβαρό θέμα υγείας και έπρεπε να φύγω τρέχοντας για να βρεθώ κοντά στο παιδί μου. Έδειξε απόλυτη κατανόηση ο καλός μου και έγινε άμεσα η αντικατάστασή μου.

Η Πέμη Ζούνη με την κόρη της

Δεν μπορούσα να μείνω ούτε λεπτό εδώ. Έπρεπε να πάω κοντά της και να το αντιμετωπίσουμε μαζί, όπως κάναμε σε όλα. Έτρεξα στο Λονδίνο, όπου ζει και σπουδάζει, αφήνοντάς τα όλα πίσω μου. Μέχρι να γίνει η επέμβαση και να πάνε όλα καλά, έχασα τη μισή μου ζωή. Ένιωσα τη ματαιότητα του να ασχολείσαι με πράγματα μικρά, ανούσια. Όταν πέφτεις πάνω σε έναν τοίχο, τι να σου κάνουν οι άλλες αμυχές;».

«Ο εφιάλτης πέρασε…»

«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στην επέμβαση που έγινε και το παιδί είναι καλά πια. Ο εφιάλτης πέρασε. Όλα τα άλλα, όσο κι αν είναι δύσκολα, δεν φαίνονται πια γιγάντια μπροστά μου. Το τονίζω ξανά: όταν έχω περάσει κάτι τόσο άγριο και τόσο σκληρό όσο αυτό που πέρασα με την Ελεωνόρα, όλα τα άλλα είναι μηδαμινά».