Αρχική > Celebrities > Πατέρας για πρώτη φορά στα 56 ο Ταραντίνο – Δείτε την 35χρονη κούκλα σύζυγό του

Πατέρας για πρώτη φορά στα 56 ο Ταραντίνο – Δείτε την 35χρονη κούκλα σύζυγό του

Ο Κουέντιν Ταραντίνο θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά στα 56 του χρόνια. Η Ισραηλινή σύζυγός του, η 35χρονη Ντανιέλα, είναι έγκυος και πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο γνώρισε την 35χρονη τραγουδίστρια το 2009, όταν βρισκόταν στο Ισραήλ για την προώθηση της ταινίας «Inglourious Basterds». Παρά τα 21 χρόνια διαφοράς τους, η χημεία τους ήταν τόσο δυνατή που αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν το 2017. Ένα χρόνο μετά, τον Νοέμβριο του 2018, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και τώρα, πρόκειται να καλωσορίσουν στη ζωή το πρώτο παιδί τους.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο με τη σύζυγό του

Το 2015 ο διάσημος σκηνοθέτης δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι: «Πριν από 13 χρόνια με είχε πιάσει πυρετός για παιδί (baby fever). Αλλά μου πέρασε. Δεν λέω ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά ποτέ, αλλά τώρα θέλω να κάνω δέκα ταινίες, χωρίς αντιπερισπασμούς».

Νέα ταινία στις αίθουσες

Σημειώνεται ότι η ταινία του διάσημου σκηνοθέτη «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» σημειώνει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο και κάνει σήμερα επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα. Η πολυαναμενόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ είναι η ένατη για τον διάσημο σκηνοθέτη.