Αρχική > Celebrities > Παραιτήθηκε η νταντά του μικρού Άρτσι – Οι υπερβολικές απαιτήσεις της Μέγκαν Μαρκλ

Παραιτήθηκε η νταντά του μικρού Άρτσι – Οι υπερβολικές απαιτήσεις της Μέγκαν Μαρκλ

Κι ενώ πολλά είχαν ακουστεί για τις υπερβολικές απαιτήσεις της Μέγκαν Μαρκλ πριν ακόμα από τη γέννηση του μικρού Άρτσι, φαίνεται πως τρεις εβδομάδες μετά τον ερχομό του νέου μέλους στη βασιλική οικογένεια, οι φήμες επιβεβαιώνονται και με το παραπάνω.

Δεδομένου ότι η υπεύθυνη ασφαλείας της Μέγκαν και η στυλίστριά της είχαν παραιτηθεί μέσα στη χρονιά που πέρασε, μπορεί κανείς να φαντασετεί ότι η Δούκισσα του Σάσεξ δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος!

Γιατί παραιτήθηκε η νταντά

Πρόσφατα λοιπόν έγινε γνωστό ότι η νταντά που είχε προσλάβει η Μέγκαν Μαρκλ για να τη βοηθά με τη φροντίδα του μωρού, εργάστηκε εκεί μόνο για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μέγκαν Μαρκλ περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της, ενώ πηγή του παλατιού αναφέρει πως προσπαθεί να ελέγξει ό,τι έχει να κάνει με τον Άρτσι. Μάλιστα, δεν επιτρέπει σε κανέναν να είναι μόνος με τον γιο της με αποτέλεσμα να φύγει από κοντά της μέχρι και η ίδια η μητέρα της!

Η ίδια πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ντόρια αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι της. H Ράγκλαντ ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόταν η Μέγκαν, αλλά το μόνο που της επέτρεπε είναι να κρατάει το μωρό για λίγα λεπτά μέχρι να κάνει ένα μπάνιο γρήγορα γρήγορα». Τονίζει, επίσης, πως η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν προσλάβει τρεις νταντάδες για να βοηθούν τη Μέγκαν αλλά η 37χρονη δεν επέτρεψε σε καμία να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια.