Αρχική > Celebrities > Παντρεύεται η Χριστίνα Αλεξανιάν – Δείτε πώς θέλει το γάμο της

Παντρεύεται η Χριστίνα Αλεξανιάν – Δείτε πώς θέλει το γάμο της

Η αγαπημένη ηθοποιός ζει το όνειρό της και δεν διστάζει να το μοιραστεί με όλους. Ανακοίνωσε, λοιπόν, τον γάμο της μιλώντας για την απίστευτη αγάπη που νιώθει για τον σύντροφο της ζωής της με τον οποίο επέλεξε να ζήσει για πάντα.

Πώς να χωρέσω όσα νιώθω για εκείνον σε λέξεις;

Φανερά ευτυχισμένη η Χριστίνα Αλεξανιάν, έχει ξαναμιλήσει για το γάμο της, ωστόσο τώρα ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτική αποκαλύπτοντας στην Real «Θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα του. Είναι ένα λατρεμένο πλάσμα.

Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγαπώ πολύ! Είναι ο σύντροφός μου και πιστεύω πολύ στη συντροφικότητα. Θα παντρευτούμε μέσα στο 2020. Δεν έχουμε κλείσει ημερομηνίες, δεν έχουμε αποφασίσει αν θα γίνει εδώ ή στο εξωτερικό. Θα ήθελα στο εξωτερικό και να είναι αντισυμβατικός ο γάμος μας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο! Τα μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μέσα στο 2020, μόλις βρούμε τον κατάλληλο χρόνο από τον μαραθώνιο των υποχρεώσεών μας» αποκάλυψε η ηθοποιός. Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι ζευγάρι με τον αγαπημένο της ήδη έναν χρόνο και ζουν και κάτω από την ίδια στέγη.