Έχετε βαρεθεί να χάνεστε στους δρόμους που δεν γνωρίζετε; Μήπως ντρέπεστε να μιλήσετε σε εκείνον που σας αρέσει; Τώρα με τα έξυπνα “jeans” ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε κάθε φόβο σας!

Η αλήθεια είναι ότι καιρό τώρα η “έξυπνη” τεχνολογία προσπαθεί να περάσει στα ρούχα μας και, όπως φαίνεται, μια εταιρεία κατάφερε να το κάνει. Η Spinali Design σχεδίασε denim ρούχα τα οποία βοηθούν να μην χάνουμε τον προσανατολισμό μας, ακόμα και να ξέρουμε πότε έχουμε ένα σημαντικό μήνυμα στο smartphone μας!

Η γαλλική εταιρεία παρουσίασε τη σειρά ρούχων Spinalli Design Essential jeans στην έκθεση τεχνολογίας  CES στο Λας Βέγκας και κέρδισε τις εντυπωσεις!

Πρόκειται για ρούχα σε ύφασμα τζην τα οποία φέρουν σε κάθε τους πλευρά αισθητήρες συνδεδεμένους μέσω εφαρμογής στο smartphone του κατόχου του ρούχου.

Έτσι κάθε φορά που κάποιος φορά ένα Spinalli Design Essential jeans και θέλει να πάει κάπου, ενεργοποιεί το ανάλογο πρόγραμμα και τα ρούχα λειτουργούν ως GPS. Η κάθε πλευρά δονείται ανάλογα με το αν πρέπει να στρίψει δεξιά ή αριστερά.

Εκτός από αυτό τα ρούχα μπορούν να ειδοποιούν όποιον τα φορά και για τα σημαντικά μηνύματα ή e-mails που μπορεί να έχει το κινητό του, για να μην χρειάζεται να το τσεκάρει διαρκώς.

Εκείνο όμως που έχει προκαλέσει μεγαλύτερο ενθουσιασμό είναι η εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεις ποιος άλλος φορά ίδιο τζην και έτσι να μπορείς να φλερτάρεις χωρίς να σε καταλάβει κανείς.

Να σημειωθεί ότι τα παντελόνια συνοδεύονται από μπαταρία η οποία αν το ρούχο πλένεται μια φορά την εβδομάδα μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τέσσερα χρόνια!

από sstrempa