Αρχική > Κοινωνία > Πάνος Τριανταφύλλου: «Μόνο η Μαρέβα Μητσοτάκη μου έδωσε συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο»

Πάνος Τριανταφύλλου: «Μόνο η Μαρέβα Μητσοτάκη μου έδωσε συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο»

Πριν από λίγες ημέρες ο Πάνος Τριανταφύλλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σπάθη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας με αμαξίδιο που διεξήχθη στο Άμστερνταμ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε στην εκπομπή «Αντιθέσεις» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κανείς, σε αντίθεση με τον Τσιτσιπά, δεν του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί όταν κέρδισε το χρυσό.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ γιατί δίνεται η δυνατότητα μέσω της δική μου διάκρισης να προβληθεί παραπάνω ο χώρος των ανάπηρων αθλητών και το άθλημα.

«Αντιλαμβάνομαι την αξία του Τσιτσιπά»

Μόνο η σύζυγος του πρωθυπουργού, η κα. Μαρέβα Μητσοτάκη, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter και μου έδωσε συγχαρητήρια. Δε με ενόχλησε ότι δεν μου έδωσαν συγχαρητήρια και ότι το ενδιαφέρον εστιάστηκε στον Τσιτσιπά. Αντιλαμβάνομαι την αξία του Τσιτσιπά και αυτό που κατάφερε να κάνει. Μέχρι τώρα όταν φέρναμε μετάλλια δεν υπήρχε καν η προβολή σε μας. Έτυχε τώρα μέσω της δικής μου διάκρισης και μέσω της διάκρισης του Τσιτσιπά που έγιναν με διαφορά 2-3 ημερών να γίνει μία σύγκριση και να πουν πολλοί γιατί έγινε τόση προβολή για τον Τσιτσιπά και όχι για τον Τριαντάφυλλου.

Την προβολή την χρειάζονται όλοι οι αθλητές, τα συγχαρητήρια πρέπει να δίνονται σε όλους τους αθλητές που φέρνουν καλές διακρίσεις και όχι μόνο μετάλλεια. Ακόμα και αν είναι στην τέταρτη ή στην πέμπτη θέση».