Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έχασε τον πατέρα του τον περασμένο Μάρτιο.

«Τον Μάρτιο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Είχε ένα θεματάκι και μπήκε για μια τυπική εγχείρηση ουσιαστικά, στη Θεσσαλονίκη. Ανεβαίνω πάνω τον αποχαιρετώ, του λέω καλή επιτυχία μπαμπά, όλα θα πάνε καλά και μου λέει σήκω φύγε να κάνεις τις δουλειές σου. Οπότε φεύγω, επιβιβάζομαι στο αεροπλάνο, φτάνω στην επόμενη στάση κι επειδή έχει φτάσει με καθυστέρηση, τρέχω να προλάβω το boarding και την ώρα που φτάνω μου λένε έχει κλείσει η πτήση και δεν μπορείτε να μπείτε».

Φανερά συγκινημένος ο καλλιτέχνης συνέχισε: «Και την ώρα που δεν με αφήνουν να επιβιβαστώ στην πτήση, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο αδερφός μου, ο οποίος μου είπε πως είναι καλύτερα να γυρίσω στην Ελλάδα, οπότε εκεί παθαίνω το πρώτο σοκ. Κάθομαι να πιω μια μπύρα μέχρι να έρθει η πτήση να γυρίσω στην Ελλάδα, με πήρε και ο πατέρας Αντώνιος τηλέφωνο και μου είπε έτσι ήθελα να δω αν είσαι καλά. Ο μπαμπάς μου έφυγε κύριος, μας είπε ότι είναι πλήρης, ακόμα και το τραγούδι που έγραψα πρόλαβε και το άκουσε».

Ακούστε το τραγούδι που έγραψε για τον πατέρα του:

από Μαρία Ιωαννάτου