Πανικός επικράτησε νωρίς χθες το βράδυ στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι, όταν άγνωστος άνδρας όρμηξε σε μια κοπέλα που περπατούσε μαζί με τη φίλη της και άρχισε να την θωπεύει. Λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Κυριακής 11 Αυγούστου, ο ίδιος άνδρας επιτέθηκε σεξουαλικά σε τρεις συνολικά γυναίκες μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών.Το χρονικό των επιθέσεων

Ο δράστης πλησίασε τη νεαρή γυναίκα που περίμενε μαζί με τη φίλη της στο φανάρι για να περάσουν απέναντι στη στοά του City Link, της όρμηξε από πίσω και άρχισε να τη θωπεύει. Εκείνη αντέδρασε έντονα, άρχισε να φωνάζει και να τον κλωτσά στα πόδια, όμως αυτός αντί να απομακρυνθεί, έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια ξαναπλησίασε για να ολοκληρώσει την αισχρή του πράξη, βρίζοντας και απειλώντας.

Οι δύο γυναίκες έφυγαν τρέχοντας αναζητώντας αστυνομικούς και την ώρα που απομακρύνονταν, είδαν τον περίεργο άνδρα να πλησιάζει μαζί με έναν συνεργό του στη συμβολή της Πανεπιστημίου με τη Ζαλοκώστα άλλες δύο γυναίκες και να επαναλαμβάνει το σκηνικό του τρόμου. Η γυναίκα με τη φίλη της βρήκαν στην Ερμού αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ενημέρωσαν για το συμβάν και δύο μηχανές με τρεις αστυνομικούς μετέβησαν στο σημείο χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η περιγραφή του δράστη

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πρόκειται για άτομο ηλικίας 25-35 ετών, μετρίου αναστήματος 1.70-1.75, πιθανότατα Αλβανός που μιλούσε σπαστά ελληνικά, με καστανά ίσια μαλλιά, ο οποίος φορούσε χακί t-shirt και μπεζ παντελόνι.


από Μαρία Ιωαννάτου