Το fitness έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, δίνοντας ευεξία ενώ μας χαρίζει υγεία.Τα Body in Balance Weekends συνεχίζονται και προσφέρουν βιωματικά εργαστήρια για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας από τους καλύτερους trainers και instructors στο είδος τους, συνεργάτες του καναλιού Body in Balance, που εκπέμπει στην Cosmote TV, κάθε Σαββατοκύριακο στο ανακαινισμένο Dolce Athens Attica Riviera.

Γνώσεις αρχαίας ελληνικής και κινεζικής ιατρικής

Το Fitness weekend 6-7Απριλίου περπατήσαμε στη φύση με τον Θωμά Παπαβασιλείου και κάναμε ποδήλατο. Κάναμε χορευτική γυμναστική με την Κατερίνα Βούλγαρη, ενώ ενημερωθήκαμε για την υγεία μας από τον Δρ. Αλέξανδρο Τηλικίδη, συνδυάζοντας γνώσεις της αρχαίας ελληνικής και κινεζικής ιατρικής.

Τα Body in Balance Weekends μας παρακινούν να αλλάζουμε συνήθειες και να ερχόμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας και τους άλλους μέσα από επιστημονική γνώση και βιωματικά σεμινάρια. Στο Motivation weekend γνωρίζουμε τα όριά μας στην άσκηση και στη σχέση μας με τους άλλους στην ψυχολογία.


Aikido και Capoeira μάς γυμνάζουν και μας ενεργοποιούν

Στο Motivation Weekend 13-14 Απριλίου ερχόμαστε σε επαφή με τις τεχνικές Aikido με την Ομάδα του sensei Πέτρου Μουλαγιάννη και Capoeira με δάσκαλο τον Chujosef Geraldo, που μας δίνουν δύναμη και ενεργοποιούν τον οργανισμό μας. Γυμνάζουμε το σώμα και το πνεύμα μας με ψυχοθεραπεία μέσω αρχαίου θεάτρου με την ψυχοθεραπεύτρια και σκηνοθέτη Μαριάννα Λαμπίρη.

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζήσει ξεχωριστές εμπειρίες και να ξεκουραστεί σε ένα αρμονικό και όμορφο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα με σπα θεραπείες από την Aegeo Spa, στο Dolce Attica Riviera.

Παρακινούμεστε θετικά ώστε να κάνουμε νέες δραστηριότητες και να μάθουμε τεχνικές που μας προάγουν. Τα Body in Balance Weekends προσφέρουν αξέχαστη εμπειρία ζωής!Περισσότερες πληροφορίες στο www.bodyinbalance.gr

από Σοφία Κωστάρα