Αρχική > Shopping > Παγωτό από σύκα Μαρκοπούλου, μουσταλευριά, ρυζόγαλο ή το νέο γάλα Κωσταρέλου; Εσύ τι προτιμάς;

Παγωτό από σύκα Μαρκοπούλου, μουσταλευριά, ρυζόγαλο ή το νέο γάλα Κωσταρέλου; Εσύ τι προτιμάς;

Εμείς, για να πω την αλήθεια, τα δοκιμάσαμε όλα στο απίθανο κατάστημα Τυροκομείο Κωσταρέλου στην καρδιά της Αθήνας, στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, και χωρίς κανένα δισταγμό θα απαντήσουμε ότι τα θέλουμε όλα. Για πρωινό, δεκατιανό, επιδόρπιο. Αλλά, μισό λεπτό, υπάρχουν κι άλλα. Σαγανάκι, ποικιλία τυριών, υπέροχα σάντουιτς και πρωτότυπες σαλάτες, αλλά και “σπασμένη” μηλόπιτα με παγωτό καϊμάκι. Οπότε, τι διαλέγεις;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η φροντίδα στα αγαπημένα μας πρόσωπα και οι ωραίες γεύσεις μάς φτιάχνουν τη διάθεση. Για να ετοιμάζουμε το καθημερινό μας πρωινό, κολατσιό και γεύμα χρειαζόμαστε νέες ιδέες κι εξαιρετικά προϊόντα. Γι’ αυτά φροντίζει το Τυροκομείο Κωσταρέλου στο Κολωνάκι.

Αγνό, 100% ελληνικό γάλα

Επειδή, όμως, τα καλύτερα πράγματα προκύπτουν, απλώς, φυσικά. Έτσι ήρθε και το γάλα από το Τυροκομείο Κωσταρέλου, το φρέσκο, παστεριωμένο,100% ελληνικό γάλα σε συσκευασίες του ενός λίτρου – Κατσικίσιο, Αγελαδινό Πλήρες και Αγελαδινό Ελαφρύ με 1.5% λιπαρά.

Ποιοτική πρώτη ύλη

Η εξέλιξη αυτή, που μοιάζει σχεδόν αυτονόητη, ουσιαστικά, μας επιστρέφει πίσω στα βασικά: Η πρώτη ύλη για όλα τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα Κωσταρέλου είναι το φρέσκο γάλα. Σήμερα η οικογενειακή επιχείρηση με την παράδοση ογδόντα ετών, μας συστήνει για πρώτη φορά την εξαιρετική πρώτη ύλη της: το προσεκτικά επιλεγμένο, φρέσκο γάλα που συλλέγεται καθημερινά σε συνεργασία με τους παραγωγούς-κτηνοτρόφους που η οικογένεια Κωσταρέλου εμπιστεύεται εδώ και χρόνια και με τους οποίους μοιράζεται τις ίδιες αξίες. Ένα γάλα όλο φρεσκάδα και γεύση αληθινή που προέρχεται από κοπάδια ντόπιων φυλών ζώων που βόσκουν ελεύθερα και από μικρές, προσεκτικά επιλεγμένες φάρμες.

Ανακαλύψτε το γάλα με την υπογραφή ποιότητας κι εμπιστοσύνης «Κωσταρέλου». Γευτείτε την ισορροπημένη γεύση του Κατσικίσιου και τη φυσική γεύση του Αγελαδινού. Το γάλα και όλα τα γαλακτοκομικά προιόντα Κωσταρέλου, γιαούρτια, κρέμες, ρυζόγαλο ζητήστε τα σε όλα τα καταστήματα του δικτύου Τυροκομείου Κωσταρέλου.

Και πολλά γευστικά προϊόντα τοπικών παραγωγών

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε για το καθημερινό σας τραπέζι από τα εκλεκτά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών τα οποία θα βρείτε στα ράφια των καταστημάτων, και να φτιάξετε τις δικές σας συνταγές για σάντουιτς ή σνακ για το σπίτι ή το γραφείο.

Μια επίσκεψη στο κατάστημα Κωσταρέλου, στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι, θα σας ανταμείψει με απίθανες γευστικές εμπειρίες.