Αρχική > Featured > Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας λύγισε on camera: “Οι γονείς μου δεν γνώρισαν τα παιδιά μου”

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας λύγισε on camera: “Οι γονείς μου δεν γνώρισαν τα παιδιά μου”

Συγκινησιακό το κλίμα χθες βράδυ στο πλατό του “The 2night Show” όπου ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα άνοιξαν τις καρδιές τους και μίλησαν για πολλά.

Οι δυο τους μίλησαν για την κοινή ζωή τους, για τις επιχειρηματικές τους κινήσεις αλλά και για τα παιδιά τους ενώ δεν συγκράτησαν την συγκίνησή τους μιλώντας για τους γονείς τους που έχουν φύγει από τη ζωή.

Η Ναταλί δήλωσε πως η μοναδική οικογένεια που έχει είναι ο Γρηγόρης και τα παιδιά τους, ενώ ο Γρηγόρης δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, μιλώντας για την απώλεια των γονιών του.

“Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης”, είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Και ο Γκουντάρας συνέχισε λέγοντας: “Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου”, είπε ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο γιος του τον ρωτάει για τον παππού του και τότε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του