Αρχική > Celebrities > Όταν ο Άκης Πετρετζίκης ομολόγησε το μισθό του στο Πρωινό mou, η Μενεγάκη έμεινε άφωνη

Όταν ο Άκης Πετρετζίκης ομολόγησε το μισθό του στο Πρωινό mou, η Μενεγάκη έμεινε άφωνη

Η αλήθεια είναι ότι κάθε σωστή καριέρα χτίζεται με μικρά βήματα. Έτσι και ο ταλαντούχος Άκης Πετρετζίκης δεν είχε εύκολο ξεκίνησε, αλλά όντως εργατικός και χαρισματικός έχει ήδη καταφέρει πολλά.

Ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την πρώτη χρονιά, αφότου κέρδισε το διαγωνισμό και αναδείχθηκε ο πρώτος Ελληνας Master Chef.

Η πρόταση για τηλεόραση ήταν σίγουρα δελεαστική και έτσι, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Ακόμη και αν τα χρήματα που έπαιρνε, δεν ήταν αυτά που μπορεί να φανταστεί κανείς για έναν τηλεοπτικό σεφ.

Ο Ακης Πετρετζίκηςδεν δίστασε να μιλήσει για τα χρήματα που έπαιρνε τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, όταν εμφανιζόταν στην πρωινή εκπομπή των Σκορδά-Λιάγκα.

Ηταν μια περίοδος που δεν έκανε μόνο αυτή τη δουλειά αλλά παράλληλα, και πολλές άλλες: Εργαζόταν σε μαγαζιά, έστηνε το δικό του χώρο αλλά και το δικό του site.

Η δημόσια ομολογία των χρημάτων που έπαιρνε άφησε και την Ελένη Μενεγάκη με ανοιχτό στόμα: «Όταν ήμουν στο Πρωινό mou έπαιρνα 800 ευρώ τον μήνα και οι συνεργάτες που είχα για τα site και όλα τα υπόλοιπα μού στοίχιζαν 3.000. Έπρεπε να βρω λεφτά. Ξυπνούσα στις 05:30, πήγαινα στο Πρωινό, μετά έφευγα κατευθείαν για τη δουλειά και το βράδυ γυρνούσα σπίτι. Ουσιαστικά, τους συνεργάτες μου δεν τους έβλεπα, γιατί στην αρχή δούλευαν από το σπίτι, δεν είχα μαγαζί. Συνεννοούμασταν με μηνύματα, μου άφηναν χαρτάκια…».

Σίγουρα κανένας τηλεθεατής δεν θα περίεμε νε ότι ένας τόσο προβεβλημέος επαγγελματίας θα αμειβόταν με αυτό το ποσό.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

https://www.youtube.com/watch?v=tL4YWlJfMWo