Αρχική > Featured > Osteostrong: Έφτασε στην Ελλάδα το μηχάνημα που κάνει θαύματα, εξαλείφοντας πόνους και οστεοπόρωση
osteostrong-%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%ac%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba0

Osteostrong: Έφτασε στην Ελλάδα το μηχάνημα που κάνει θαύματα, εξαλείφοντας πόνους και οστεοπόρωση

Η επαναστατική μέθοδος Osteostrong ήρθε στην Ελλάδα για να μας δώσει λύσεις σε επώδυνα προβλήματα. Στην πραγματικότητα, η OsteoStrong είναι η πρωτοποριακή εκείνη μέθοδος που θα δώσει αξιόπιστη λύση στα προβλήματα που αφορούν το μυοσκελετικό μας σύστημα αντιστρέφοντας ακόμα και τα αποτελέσματα της οστεοπόρωσης. Απίστευτο; Κι όμως.

Το πρώτο κέντρο της OsteoStrong θα λειτουργήσει στο Μαρούσι (Σώρου 3-5) από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου. Στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη δικτύου σε όλη τη χώρα στην επόμενη πενταετία ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να ωφεληθούν από τις δυνατότητές του.

osteostrong-%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%ac%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba0

Σε ποιους απευθύνεται η μέθοδος

Το 4 Osteostrong αποτελείται από 4 υπερσύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης Spectrum, απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από νέους αθλητές μέχρι ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με οστεοπόρωση και ποικίλα μυοσκελετικά προβλήματα και επιτυγχάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά πόνους στη μέση, στην πλάτη και στις αρθρώσεις, προβλήματα ισορροπίας, αλλά και την κακή στάση του σώματος. Κι όλα αυτά χωρίς κόπο, γυμναστική, φάρμακα ή ειδική διατροφή, σε μόλις 10 λεπτά την εβδομάδα!

Η εφεύρεση ενός γιου για τη βελτίωση της υγείας της μητέρας του

Ο Δρ. John Jaquish, Εφευρέτης της μεθόδου της Οστεογονικής Φόρτισης, μίλησε στο infowoman.gr και αναφερόμενος στη φιλοσοφία της μεθόδου είπε πως είναι γνωστή στους επιστήμονες που ασχολούνται με την ανθρώπινη φυσιολογία εδώ και δεκαετίες, αλλά σήμερα, χάρη σε εκατοντάδες νέες μελέτες αλλά και στις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, μπορεί να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο.

Η ιδέα του Δρ. Janquish για το OsteoStrong προέκυψε όταν η μητέρα του διαγνώστηκε με οστεοπόρωση. Όπως θυμάται ο ίδιος, «τόσο η ίδια όσο κι εγώ, θεωρήσαμε ότι ήταν πολύ νέα για να διαγνωστεί με οστεοπόρωση. Άρχισε να ανησυχεί για τον κίνδυνο οστεοπορωτικού κατάγματος, ενώ δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα της λήψης φαρμακευτικής αγωγής εφόρου ζωής. Σκέφτηκαν λοιπόν τι θα μπορούσα να κάνω για την βοηθήσω».

Ανατρέχοντας, λοιπόν, στην ιατρική βιβλιογραφία εστίασε στο σύστημα προσαρμογής του ανθρώπινου σώματος στα εξωτερικά ερεθίσματα. Το σύστημα αυτό ουσιαστικά δείχνει τον τρόπο στο σώμα να αναπτύξει νέα οστά και μυϊκή δύναμη σε κάθε ηλικιακή φάση, αρκεί να δέχεται κάθε φορά την κατάλληλη εξωτερική φόρτιση-πίεση. Αλλά, η αξιοποίηση του φυσικού αυτού συστήματος, μέχρι πρόσφατα δεν είχε καταστεί πλήρως εφικτή. Ο Δρ. Janquish, πλαισιωμένος από μια μεγάλη ομάδα ειδικών, σχεδίασε το σύστημα των τεσσάρων ρομποτικών μηχανημάτων OsteoStrong, ώστε με υψηλό επίπεδο ασφάλειας να ενδυναμώνονται τα σημεία-στόχοι του σώματος.

Πώς αντιδρά το το μυοσκελετικό σύστημα στην άρση βαρών

Ο Δρ. John Jaquish μάς εξήγησε ότι από την ηλικία των 30 χρόνων και έπειτα το ανθρώπινο σώμα χάνει ετησίως το 1% της οστικής του μάζας, με αποτέλεσμα μια σειρά από μυοσκελετικά προβλήματα, σταδιακή μείωση της δύναμης και περιορισμό της ευκινησίας. Μιλώντας για τη βασική αρχή της μεθόδου OsteoStrong, εξήγησε ότι «το μυοσκελετικό σύστημα αντιδρά στην άρση βαρών και στις ισχυρές δυνάμεις που του ασκούνται από τη διαχείριση του ίδιου του του βάρους, αναπτύσσοντας νέα οστική και μυϊκή μάζα. Το σύστημά μας έχει δοκιμαστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα σε χιλιάδες άτομα σε όλον τον κόσμο που υποφέρουν από οστεοπόρωση ή βρίσκονται στα πρώτα στάδια της οστεοπενίας. Γι’ αυτό και η μέθοδος έχει χαρακτηριστεί από τον Dave Asprey, τον «πατέρα» του όρου, το «απόλυτο biohack», ένας θετικός τρόπος να αλλάξει κανείς τη ζωή και το σώμα του».

Ο Kyle Zagrodzky, Ιδρυτής και CEO της OsteoStrong Franchising L.L.C., μας δήλωσε: «Αυτό που κάνει το σύστημα OsteoStrong τόσο συναρπαστικό είναι ότι τα μέλη μας βλέπουν ριζικά και μετρήσιμα αποτελέσματα καταβάλλοντας προσπάθεια μόλις 60 δευτερολέπτων σε καθένα από τα 4 μηχανήματα, συνολικός χρόνος που δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά τη βδομάδα, μία φορά την εβδομάδα, φορώντας τα καθημερινά τους ρούχα. Μετά τις συνεδρίες, δεν αισθάνονται κούραση, δεν ιδρώνουν και δεν «πιάνονται», συνεπώς μπορούν να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους χωρίς καθυστέρηση ή επιβάρυνση.

Στην OsteoStrong βλέπουμε νεαρούς αθλητές που βελτιώνουν τις επιδόσεις τους μετά από λίγες μόνον συνεδρίες, μεσήλικες που εξαλείφουν τον πόνο στις αρθρώσεις και στην πλάτη, ανακτώντας τη δύναμη και τη ζωτικότητά τους, αλλά και άτομα ηλικίας 70, 80 ή 90 ετών που αναστρέφουν την οστεοπόρωση και αποκτούν την οστική πυκνότητα ενός τριαντάχρονου. Είναι ένα πραγματικά πρωτοποριακό σύστημα που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλους σχεδόν τους ανθρώπους».

Το OsteoStrong αντικαθιστά την άσκηση στο γυμναστήριο;

Απαντώντας στο ερώτημα αν η OsteoStrong αντικαθιστά την άσκηση στο γυμναστήριο, οι δύο ομιλητές διευκρίνισαν ότι η OsteoStrong δεν συνιστά γυμναστική, ωστόσο είναι απολύτως συμβατή με την άσκηση και επιπλέον αυξάνει τα οφέλη της, λειτουργώντας προληπτικά σε τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκειά της.

Αναφερόμενοι στους αθλητές της ενόργανης γυμναστικής είπαν ότι διαθέτουν την υψηλότερη οστική πυκνότητα μεταξύ όλων των αθλητών λόγω των τεράστιων φορτίων που δέχονται στα οστά τους. Ωστόσο, αναγκάζονται να αποσυρθούν από την ενεργό δράση πολύ νωρίς, ακόμα και στα 20 τους χρόνια, λόγω της υπερβολικής καταπόνησης των αρθρώσεών τους. Η OsteoStrong έχει αποδειχθεί ότι παρέχει όλα τα οφέλη της οστεογονικής φόρτισης, συμβάλλοντας στην οστεογένεση χωρίς όμως τραυματισμούς κι επιβάρυνση των αρθρώσεων.

Συνεδρίες, αποτελέσματα, κόστος

Το κόστος της συνεδρίας, όπως μας είπε η κα Μυρτώ Μαυρολέων εκπρόσωπος της OsteoStrong στην Ελλάδα, κυμαίνεται από 25 εως 35 ευρώ, περιλαμβανομένου ΦΠΑ, ενώ προβλέπονται και εκπτώσεις ανάλογα με το αν η συνδρομή είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια.

Ο Ηλίας Λαζός, πρόεδρος της OSTEOFIT μάς μιλά για τη χρήση του μηχανήματος, αλλά και τις συνεδρίες που είναι επιθυμητό να γίνουν προκειμένου να υπάρξουν αποτελέσματα. «Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι, επειδή τα αποτελέσματα του OsteoStrong γίνονται αντιληπτά σε βάθος χρόνου, δεν συστήνεται να κάνει κανείς μια-δυο συνεδρίες και να σταματήσει. Ειδικά σε ό,τι αφορά την αύξηση της οστικής πυκνότητας ο ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει υπομονή για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά υπάρχουν και αποτελέσματα άμεσα αντιληπτά, όπως για παράδειγμα εξάλειψη ή μείωση των πόνων στη μέση και τις αρθρώσεις, η βελτίωση της ισορροπίας και της ποιότητας ζωής σε επίπεδο καθημερινότητας, όπως να σηκώσει κανείς ευκολότερα τις σακούλες με τα ψώνια ή να ανέβει τις σκάλες», καταλήγει ο κ. Λαζός.

Η χρήση των μηχανημάτων γίνεται κάθε φορά υπό την επίβλεψη και με τη βοήθεια των προπονητών συνεδρίας, καθώς είναι υποχρεωτικό από το Πρωτόκολλο που έχει σχεδιάσει ο εφευρέτης Δρ. John Janquish. Το πρωτόκολλο αυτό είναι πολύ αυστηρό και ξεκινά από το λεγόμενο wellness assessment, δηλαδή την αξιολόγηση της σωματικής κατάστασης του ατόμου που ενδιαφέρεται να κάνει χρήση του OsteoStrong.

osteostrong-%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%ac%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba2

Η OsteoStrong στην Ελλάδα

Χτες το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ο Δρ. John Jaquish, Εφευρέτης της μεθόδου της Οστεογονικής Φόρτισης, ο κος Kyle Zagrodzky, Ιδρυτής και CEO της OsteoStrong Franchising L.L.C. και η κα Μυρτώ Μαυρολέων, Εκπρόσωπος της OSTEOFIT A.E., παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα 4 υπερσύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης Spectrum στα οποία βασίζεται η μέθοδος και μίλησαν για τα θεαματικά αποτελέσματα από την εφαρμογή της, πιστοποιημένα από πλήθος κλινικών μελετών. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Για την έλευση της OsteoStrong στην Ελλάδα μίλησε η κα Μυρτώ Μαυρολέων: «Η Osteofit AE είναι θυγατρική της Osteofit Entreprises Company Ltd με έδρα την Κύπρο, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα ανάπτυξης του δικτύου της OsteoStrong για την Ελλάδα και την Κύπρο με τη μορφή είτε ιδιόκτητων κέντρων είτε franchise. Δημιουργήθηκε με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων μας, χαρίζοντας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη ελευθερία, ανεξαρτησία κινήσεων και ποιότητα ζωής. Όλοι μας μπορούμε να γίνουμε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, στο σώμα, στο πνεύμα και στις καθημερινές συνήθειες – και η OsteoStrong μας δίνει αυτή τη δυνατότητα με τρόπο άμεσο και μετρήσιμο».

Ο Kyle Zagrodzky, CEO της OsteoStrong στις ΗΠΑ, αναφερόμενος στη συνεργασία με την OSTEOFIT AE σε Ελλάδα και Κύπρο υπογραμμίζει την αμέριστη εμπιστοσύνη του στον ελληνικό εταίρο. «Ο στόχος της OsteoStrong είναι να καταστήσει διαθέσιμα παγκοσμίως τα μηχανήματα. Δεν εστιάζουμε σε χώρες αλλά σε ανθρώπους και στο πλαίσιο αυτό αναζητώ κάθε φορά τους κατάλληλους συνεργάτες, που να έχουν το ίδιο πάθος και όραμα με μένα για να προσφέρουμε στον σύγχρονο άνθρωπο ότι χρειάζεται για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Κάθε φορά λοιπόν που θεωρώ ότι σε μια χώρα υπάρχει το κατάλληλο έδαφος κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω στην ανάπτυξη της παρουσίας της OsteoStrong. H OSTEOFIT έχει την πλήρη εμπιστοσύνη μου και την ελευθερία να αναπτύξει το επιχειρηματικό της πλάνο και να καταστήσει το σύστημα οστικής και μυϊκής ενδυνάμωσης διαθέσιμο σε όσα σημεία και των δύο χωρών εκείνη κρίνει απαραίτητο», εξηγεί.

osteostrong-%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%ac%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba0 osteostrong-%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%ac%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba2

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του osteostrong-%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%ac%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba4