Αρχική > Featured > Όσκαρ 2020: Όλοι αναρωτιούνται ποια ήταν η γυναίκα δίπλα στον Μπραντ Πιτ – Έχουμε την απάντηση

Όσκαρ 2020: Όλοι αναρωτιούνται ποια ήταν η γυναίκα δίπλα στον Μπραντ Πιτ – Έχουμε την απάντηση

Ο Μπραντ Πιτ έφυγε από την 92η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ με το αγαλματίδιο για τον καλύτερο Β’ Ανδρικό Ρόλο. Ενώ όμως ο γοητευτικός ηθοποιός του Χόλιγουντ έφτασε μόνος στο Dolby Theatre, σε πλάνα και φωτογραφίες μέσα από την αίθουσα είδαμε μια ξανθιά γυναίκα να κάθεται δίπλα του στην πρώτη σειρά.

Ποια ήταν η γυναίκα δίπλα στον Μπραντ Πιτ

Από χθες το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά και όλοι διερωτώνται ποια είναι η κυρία που συνόδευσε τον Μπραντ Πιτ σε μια τόσο σπουδαία στιγμή για εκείνον. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ότι πρόκειται για την εδώ και πολλά χρόνια μάνατζέρ του, Cynthia Pett-Dante, η οποία είναι συνιδιοκτήτρια της εταιρείας Brillstein Entertainment Partners που εκπροσωπεί επίσης την Courtney Cox, την Elizabeth Olsen και τον περσινό νικητή του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, Rami Malek.

Η Cynthia φαίνεται να χαμογελά με υπερηφάνεια όταν ακούγεται το όνομα του Μπραντ Πιτ κατά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, ενώ δε διστάζει να τον αγκαλιάσει σφιχτά λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο.

Οι θαυμαστές του ηθοποιού περίμεναν υπομονετικά να δουν ποια θα έφερνε μαζί του στη λαμπερή τελετή, αφού ο ίδιος στις Χρυσές Σφαίρες είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να τον συνοδεύσει η μητέρα του, λέγοντας ότι: «Κάθε γυναίκα που στέκομαι δίπλα της, λένε ότι είμαστε ζευγάρι. Θα ήταν αμήχανο να φέρω τη μαμά μου».

Τουλάχιστον δεν έφυγε μόνος αλλά μαζί με το χρυσό αγαλματίδιο στο τέλος της βραδιάς! Συγχαρητήρια, Μπραντ!