Το πρώτο γυναικείο ξυραφάκι της BIC με ανταλλακτικά και οικολογική διάθεση!

το-πρώτο-γυναικείο-ξυραφάκι-της-bic-με-αν

H BIC λανσάρει ένα νέο γυναικείο ξυραφάκι με ανταλλακτικά, το Click 3 Soleil Sensitive, ανταποκρινομένη στην αυξανομένη ζήτηση των καταναλωτών για ξυριστικά υψηλής ποιότητας με ανταλλακτικά, μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και προσιτή τιμή. Το νέο λανσάρισμα είναι μία από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της BIC στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης της.

Ένα νέο γυναικείο ξυραφάκι της BIC με ανταλλακτικά, ένα υψηλής ποιότητας ξυραφάκι σε προσιτή τιμή.

%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%be%cf%85%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ac%ce%ba%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-bic-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%bd0

Γιατί να το προτιμήσεις

Σύμφωνα με έρευνα του TNS , η τιμή είναι ο σημαντικότερος λόγος που οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο δεν επιλέγουν τα ξυριστικά συστήματα. Επιπλέον, ενώ η κύρια προτεραιότητά τους είναι ένα βαθύ και απαλό ξύρισμα, θέλουν παράλληλα να ψωνίζουν πιο υπεύθυνα, αγοράζοντας προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον τα οποία διαθέτουν ανταλλακτικά.

H BIC, μια πρωτοποριακή μάρκα στην αγορά των ξυριστικών, με τη δημιουργία του πρώτου απορριπτόμενου ξυριστικού το 1975, προσφέρει τώρα ένα ολοκαίνουργιο γυναικείο ξυραφάκι με ανταλλακτικά. Πιστή στη φιλοσοφία της μάρκας και την ιστορική της τεχνογνωσία, θέλει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των καταναλωτών προσφέροντας τεχνολογία αιχμής σε προσιτή τιμή.

Η BIC παρουσιάζει το Click Soleil 3 Sensitive με 3 κινητές λεπίδες για ένα βαθύ και απαλό ξύρισμα. Το νέο ξυραφάκι, διαθέτει επίσης περιστρεφόμενη κεφαλή που ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος και λιπαντική ταινία με aloe vera και βιταμίνη Ε. Η λαβή του είναι κατασκευασμένη από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό και η χάρτινη συσκευασία είναι 100% ανακυκλώσιμη.

Click 3 Soleil Sensitive, μια μοναδική εμπειρία ξυρίσματος για μέγιστη απαλότητα

– Λαβή με καμπύλες, για περισσότερη άνεση

– Τρεις ανεξάρτητες, κινητές λεπίδες που προσαρμόζονται ξεχωριστά στις καμπύλες του σώματος.

– Λιπαντική ταινία εμπλουτισμένη με Aloe Vera και βιταμίνη Ε για απαλή ολίσθηση.

– Περιστρεφόμενη κεφαλή 30 μοιρών που ακολουθεί τέλεια τις καμπύλες του σώματος, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων περιοχών όπως οι μασχάλες ή οι αστράγαλοι.

– Αποκλειστικός μηχανισμός εύκολης αποδέσμευσης για τη διευκόλυνση της αντικατάστασης της κεφαλής.

%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%be%cf%85%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ac%ce%ba%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-bic-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%bd2

Ένα ακόμη βήμα προς τη βιωσιμότητα

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τους καταναλωτές. Ένας στους τέσσερις καταναλωτές πιστεύει πως υπάρχει έλλειψη εναλλακτικών λύσεων αποτρίχωσης που είναι φιλικές προς το περιβάλλον, όπως φαίνεται σε μια έκθεση της Mintel .

Το νέο αυτό λανσάρισμα είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, όπως εκφράζονται στη φιλοσοφία του Ομίλου, η οποία χρησιμεύει ως οδηγός για όλα τα προϊόντα και τις διαδικασίες του:

• Μείωση της κατανάλωσης υλικών.

• Χρήση ανακυκλωμένων ή εναλλακτικών υλικών.

• Σχεδιασμός και κατασκευή προϊόντων με ανταλλακτικά, όταν αυτό είναι δυνατόν.

• Σχεδιασμός και κατασκευή ανακυκλώσιμων προϊόντων και συσκευασιών.

Χάρη στα ανταλλακτικά, τα νέα ξυραφάκια της BIC καθιστούν δυνατή τη διατήρηση της λαβής ανανεώνοντας μόνο τη κεφαλή. Η λαβή του Click 3 Soleil Sensitive είναι κατασκευασμένη από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό ενώ παράλληλα διατίθεται σε ανακυκλώσιμη συσκευασία, κατασκευασμένη από 80% ανακυκλωμένο χαρτί.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το λανσάρισμα και ελπίζουμε ότι οι καταναλωτές θα εκτιμήσουν το νέο μας βήμα να προσφέρουμε ανταλλακτικά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή ξυραφάκια μας», λέει ο Thomas Brette, Group Insights and Innovation Officer και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BIC. “Η BIC είναι γνωστή στη Ελλάδα για τα ποιοτικά της ξυραφάκια και οι καταναλωτές μας ζήτησαν να τους παρέχουμε λύσεις συστημάτων όπου χρειάζεται μόνο η αντικατάσταση της κεφαλής διατηρώντας τη λαβή. Με το λανσάρισμα του Click 3 Soleil Sensitive ανταποκρινόμαστε σε αυτό το αίτημα.”

Διαβάστε επίσης

Έρευνα: Πώς έχουν επηρεάσει οι εμβολιασμοί την ερωτική διάθεση;

Έρευνα: Πώς έχουν επηρεάσει οι εμβολιασμοί την ερωτική διάθεση;

Σχετικά Άρθρα
Πώς θα διατηρήσεις τα χείλη σου νεανικά και υγιή; Από ποια ηλικία ξεκινά η φθορά τους;
Πώς θα διατηρήσεις τα χείλη σου νεανικά και υγιή; Από ποια ηλικία ξεκινά η φθορά τους;
"Το δέρμα μας είναι πολύτιμο. Για θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας και για οτιδήποτε αφορά στο δέρμα σου εμπιστεύσου τον Δερματολόγο σου!"
“Το δέρμα μας είναι πολύτιμο. Για θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας και για οτιδήποτε αφορά στο δέρμα σου εμπιστεύσου τον Δερματολόγο σου!”
SYMBIOSE: Στη μάχη ενάντι στην πυτιρίδα αυτό είναι το "όπλο" μας
SYMBIOSE: Στη μάχη ενάντι στην πυτιρίδα αυτό είναι το “όπλο” μας
Το νέο μαλλί της Άννας Βίσση μας αρέσει πολύ!
Το νέο μαλλί της Άννας Βίσση μας αρέσει πολύ!
Skin Detox σε 3 μόνο λεπτά και... απολαμβάνεις επιδερμίδα που ακτινοβολεί
Skin Detox σε 3 μόνο λεπτά και… απολαμβάνεις επιδερμίδα που ακτινοβολεί
Οδηγός γυναικολογικής φροντίδας. Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα και πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!
Οδηγός γυναικολογικής φροντίδας. Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα και πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του