Πίλινγκ: Μια από τις πέντε κορυφαίες επιλογές που συνιστούν οι δερματολόγοι για επιδερμίδα με νεανική όψη

πίλινγκ-μια-από-τις-πέντε-κορυφαίες-επ

Το δέρμα δέχεται συνεχώς επιθέσεις από επιβλαβείς παράγοντες του περιβάλλοντος, από τις καιρικές συνθήκες και τη ρύπανση μέχρι το καθημερινό στρες. Αυτό αδιαφανοποιεί, άμεσα ή έμμεσα, τις στοιβάδες του δέρματος, δυσχεραίνοντας την αντανάκλαση του φωτός, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει τη λάμψη και την υγιή όψη της.

Πέραν των εξωγενών αυτών φαινομένων, η φυσική κυτταρική ανανέωση επιβραδύνεται με την ηλικία. Τα νεκρά κύτταρα παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην επιδερμίδα, αυξάνοντας την έκθεσή της σε βλαβερές επιπτώσεις και κάνοντάς τη ορατά πιο θαμπή και γερασμένη, με λεπτές γραμμές, ρυτίδες και σκούρες κηλίδες.

Στην καρδιά της επιστήμης της λαμπερής επιδερμίδας βρίσκεται το πίλινγκ. Το πίλινγκ είναι μια από τις πέντε κορυφαίες επιλογές που συνιστούν οι δερματολόγοι για την ενίσχυση της λάμψης –το κλειδί για επιδερμίδα με πιο νεανική όψη. Γι’ αυτό, για την πιο πρόσφατη καινοτομία της στη σειρά Revitalift Laser, η L’Oréal Paris άντλησε έμπνευση από τη μακρόχρονη αυτή τάση.

%cf%80%ce%af%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b3%ce%ba-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%80%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%800

Γλυκολικό οξύ, ένα μοναδικό συστατικό

Το πανίσχυρο αυτό συστατικό αποκαθιστά την ποιότητα της επιδερμίδας και δίνει ομοιομορφία στον τόνο της, γι’ αυτό και οι δερματολόγοι το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν στη διαδικασία του πίλινγκ σε υψηλές συγκεντρώσεις (30-70%). Πώς λειτουργεί; Χάρη στο χαμηλό μοριακό βάρος του, διεισδύει εύκολα και γρήγορα στην επιδερμίδα επιταχύνοντας την απολέπιση. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα διασπώντας τους πρωτεϊνικούς δεσμούς μεταξύ τους. Έτσι, η κυτταρική ανανέωση επιταχύνεται σε κάθε στοιβάδα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ενισχύεται η κυτταρική διαίρεση βαθύτερα στο εσωτερικό του δέρματος.

Χρήση γλυκολικού οξέος μόνη, στο σπίτι;

Ωστόσο, η υψηλή συγκέντρωση γλυκολικού οξέος μπορεί να προκαλέσει νυγμό, ερυθρότητα και δυσφορία. Γι’ αυτό, ολοένα και περισσότερες γυναίκες αναζητούν πλέον προσαρμοσμένες λύσεις που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο σπίτι.

Με το λανσάρισμα των Revitalift Laser Αμπουλών απολέπισης νυκτός, τα Εργαστήρια της L’Oréal κατάφεραν να αναπτύξουν μια σύνθεση με 10% γλυκολικό οξύ, ιδανική για χρήση το βράδυ στην άνεση του σπιτιού σας. Εξασφαλίζει άμεσα αποτελέσματα λείανσης, λάμψης, και μείωσης των λεπτών γραμμών και των καφέ κηλίδων.

Εκτός από το 10% γλυκολικό οξύ, οι αμπούλες είναι επίσης εμπλουτισμένες με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες όπως αλοΐνη, υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη. Η σύνθεσή τους δεν περιέχει άρωμα, ενώ η ανοχή της έχει υποβληθεί σε δοκιμές υπό δερματολογικό έλεγχο. Το προϊόν σφραγίζεται σε μορφή φιαλιδίου, ώστε το pH 3.7 να παραμένει ενεργό και σταθερό μέχρι τη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσετε.

%cf%80%ce%af%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b3%ce%ba-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%80%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%802

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 7 ημέρες

Πραγματοποιήθηκαν κλινικές δοκιμές σε 142 γυναίκες, 40-70 ετών, οι οποίες χρησιμοποίησαν το προϊόν κάθε βράδυ για μία εβδομάδα, σε συνδυασμό με μια κρέμα με SPF το πρωί.

Μετά από μία αμπούλα, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή

Μετά από επτά αμπούλες, η επιδερμίδα έχει πιο λεία όψη, οι λεπτές γραμμές έχουν μειωθεί και οι καφέ κηλίδες έχουν απαλυνθεί. Οι γυναίκες που δοκίμασαν το προϊόν επιβεβαίωσαν τα ορατά αποτελέσματά του στην ποιότητα της επιδερμίδας τους:

• το 85% των γυναικών δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους είχε υγιή όψη

• το 81% των γυναικών δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους αναδομήθηκε

• το 79% των γυναικών δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε πιο λαμπερή & φωτεινή

• το 77% των γυναικών δήλωσαν ότι οι πόροι τους ήταν λιγότερο ορατοί

• το 79% των γυναικών δήλωσαν ότι η επιδερμίδα τους ήταν πιο διαυγής.

Επιπλέον, το 92% των γυναικών δήλωσαν ότι οι η φροντίδα 7 ημερών Revitalift Laser Αμπουλών απολέπισης νυκτός, ενσωματώθηκε τέλεια στη ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας τους και ότι προετοίμασε την επιδερμίδα τους για το επόμενο βήμα του προγράμματος περιποίησής τους.

Αναβαθμίστε το πρόγραμμα περιποίησής σας

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις αμπούλες;

Εφαρμόστε μία αμπούλα κάθε βράδυ, σε εντελώς καθαρή επιδερμίδα, για ενίσχυση τις λάμψης. Απλώστε απαλά τη σύνθεση σε όλο τις το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και των χειλιών. Αφήστε να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια τις νύχτας, ώστε να διεισδύσει βαθιά στην επιδερμίδα τις. Αν θέλετε, μπορείτε μετά να εφαρμόσετε μια κρέμα νυκτός –είναι σημαντικό τις να περιμένετε πρώτα πέντε λεπτά, ώστε το γλυκολικό οξύ να μπορέσει να δράσει πλήρως.

Ο απαραίτητος σύμμαχος, για βέλτιστη ανοχή και αποτελεσματικότητα

Επειδή το γλυκολικό οξύ απολεπίζει τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος, είναι πιθανόν η επιδερμίδα σας να παρουσιάσει προσωρινή ευαισθησία στον ήλιο. Γι’ αυτό, πρέπει να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση ένα προϊόν με δείκτη αντηλιακής προστασίας υψηλότερο από SPF15. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την κρέμα ημέρας Revitalift Laser Day SPF 20, η οποία παρέχει βέλτιστη προστασία ενάντια τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB, μειώνοντας ταυτόχρονα τις ρυτίδες και τις σκούρες κηλίδες.

Από τη δερματολογική κλινική στο σπίτι σας

«Το γλυκολικό οξύ χρησιμοποιείται ευρέως από τους δερματολόγους στα πίλινγκ προσώπου. Θελήσαμε λοιπόν να βελτιστοποιήσουμε τη συγκέντρωσή του και τον συνδυασμό του με άλλα ενεργά συστατικά, ώστε να αναπτύξουμε μια αποτελεσματική αλλά και μη ερεθιστική σύνθεση που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι.

Με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται και λειαίνεται, και η επιδερμίδα ανακτά τη φυσική λάμψη και τη φωτεινότητά της. Η σύνθεσή μας με γλυκολικό οξύ –σε μορφή αμπούλας, για να χρησιμοποιείται κάθε βράδυ– είναι το κλειδί για πιο νεανική επιδερμίδα που αντανακλά το φως, σε κάθε ηλικία.», δήλωσε η Elisabeth Bouhadana Global Scientific Director της L’Oreal Paris.

Το βράδυ

Βήμα 1: Revitalift Laser Aμπούλες Απολέπισης Νυκτός

Βήμα 2: Revitalift Laser Κρέμα Νύχτας

Βήμα 3: Revitalift Laser Κρέμα Ματιών

Το πρωί

Βήμα 1: Revitalift Laser Ορός

Βήμα 2: Revitalift Laser SPF20 Κρέμα ημέρας

Βήμα 3: Revitalift Laser Κρέμα Ματιών

Σχετικά Άρθρα
%ce%b1%cf%84%ce%bc%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%81%cf%8d%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%840
Ατμοσφαιρική ρύπανση: Προστατεύουν τα ιχθυέλαια το δέρμα από φλεγμονές;
%ce%bc%ce%ae%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%ae-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%ac%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac0
Μήπως έφτασε η στιγμή να εντάξεις ξανά τη φροντίδα του εαυτού σου στην καθημερινότητά σου;
%cf%84%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac-%ce%bf-%ce%b1%ce%b4-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b30
Τι απαντά ο Αδ. Γεωργιάδης στο ερώτημα γιατί δεν ανοίγουν τα κέντρα αισθητικής
%ce%be%ce%b5%cf%87%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%81-80
Ξεχάστε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ – Η νέα hot τάση που την είδαμε και στα SAG Awards
bubble-ponytail-%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ac-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b8%cf%81%ce%b1%cf%8d%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%8e0
Bubble ponytail: Η αλογοουρά που κάνει θραύση και πώς να τη φτιάξετε μόνες σας
%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b7-%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b10
Πώς να αφαιρέσετε την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να ερεθίσετε τα μάτια σας

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του