Οδηγός γυναικολογικής φροντίδας. Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα και πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!

οδηγός-γυναικολογικής-φροντίδας-απα

Οδηγός γυναικολογικής φροντίδας. Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα και πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν. Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα που μπορεί να θέσει μία γυναίκα είναι το εξής: “Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω τις πιθανότητες ενοχλήσεων και ερεθισμών στην ευαίσθητη περιοχή;”.

H ενυδάτωση του κόλπου είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλίζεται η ισορροπία του pH και της κολπικής μικροχλωρίδας και να αποφεύγονται οι κολπικές μικροενοχλήσεις. Επίσης, οι κολπικές εκκρίσεις λειτουργούν ως φυσικό λιπαντικό που διευκολύνει και κάνει πιο ευχάριστη τη σεξουαλική επαφή.

Ωστόσο τα κολπικά υγρά πολλές φορές είναι λιγότερα, προκαλώντας δυσφορία στην ευαίσθητη περιοχή και δυσχεραίνοντας τη σεξουαλική επαφή. Συμβαίνει περιστασιακά σε όλες μας και σε κάθε ηλικία. Άλλοτε φταίει το άγχος, η λήψη αντισυλληπτικών ή άλλων φαρμάκων.

Άλλοτε ξηρότητα κόλπου προκαλούν τα σερβιετάκια, τα καθαριστικά, τα εσώρουχα, τα προφυλακτικά, τα λιπαντικά, τα στενά ρούχα ή άλλες αιτίες της καθημερινότητας. Ακόμη όμως κι αν οι εκκρίσεις είναι φυσιολογικές, αυξάνοντας τις, ενισχύουμε τη φυσιολογική λειτουργία του κόλπου, για άνεση, προστασία και μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση.

%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b4%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b10

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσω την κολπική ενυδάτωση;

Ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσουμε την ενυδάτωση του κόλπου, είναι η χρήση ενυδατικών κολπικών υποθέτων με υαλουρονικό. Δεν είναι όμως όλα τα υαλουρονικά τα ίδια. Τα απλά υαλουρονικά καταστρέφονται μέσα σε λίγη ώρα από τα κολπικά ένζυμα. Αντίθετα το VALIAGYN HYDRO προσφέρει συνεχή ενυδάτωση για 3 ημέρες. Κι αυτό γιατί περιέχει το καινοτόμο υαλουρονικό Hydeal-D®, μια πατενταρισμένη τεχνολογία από τον Νο1 παραγωγό υαλουρονικού στην Ευρώπη.

Το υαλουρονικό Hydeal-D® είναι ανθεκτικό στα κολπικά ένζυμα, προσκολλάται άριστα στο κολπικό βλεννογόνο και έχει βραδεία απελευθέρωση. Επίσης, το VALIAGYN HYDRO είναι το πρώτο σε κλινικές μελέτες σε κορυφαία νοσοκομεία του κόσμου, όπως το Memorial Cancer Center. Έτσι, μπορείς να ενυδατώσεις με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τον κόλπο σου.

Διαβάστε επίσης

Τιτανικός – Μετά από 25 χρόνια λύνεται η μεγάλη απορία: θα μπορούσε ή όχι να σωθεί ο Τζακ στο τέλος;

Ανακαλύψαμε τη σειρά περιποίησης για ομορφιά από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Σχετικά Άρθρα
Πώς θα διατηρήσεις τα χείλη σου νεανικά και υγιή; Από ποια ηλικία ξεκινά η φθορά τους;
Πώς θα διατηρήσεις τα χείλη σου νεανικά και υγιή; Από ποια ηλικία ξεκινά η φθορά τους;
"Το δέρμα μας είναι πολύτιμο. Για θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας και για οτιδήποτε αφορά στο δέρμα σου εμπιστεύσου τον Δερματολόγο σου!"
“Το δέρμα μας είναι πολύτιμο. Για θεραπείες Αισθητικής Δερματολογίας και για οτιδήποτε αφορά στο δέρμα σου εμπιστεύσου τον Δερματολόγο σου!”
SYMBIOSE: Στη μάχη ενάντι στην πυτιρίδα αυτό είναι το "όπλο" μας
SYMBIOSE: Στη μάχη ενάντι στην πυτιρίδα αυτό είναι το “όπλο” μας
Το νέο μαλλί της Άννας Βίσση μας αρέσει πολύ!
Το νέο μαλλί της Άννας Βίσση μας αρέσει πολύ!
Skin Detox σε 3 μόνο λεπτά και... απολαμβάνεις επιδερμίδα που ακτινοβολεί
Skin Detox σε 3 μόνο λεπτά και… απολαμβάνεις επιδερμίδα που ακτινοβολεί
Σοκαριστικές εικόνες: Μοντέλο αποκάλυψε τα νέα του χείλη έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο
Σοκαριστικές εικόνες: Μοντέλο αποκάλυψε τα νέα του χείλη έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του