Η pink limited edition της ghd είναι για καλό σκοπό και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για τον καρκίνο του στήθους

η-pink-limited-edition-της-ghd-είναι-για-καλό-σκοπό-και-στέλ

Στην ghd, εδώ και 18 συναπτά χρόνια στηρίζουν τους κοινωφελείς οργανισμούς παγκοσμίως που ασχολούνται με τον καρκίνο του μαστού, έχοντας ως σήμερα συγκεντρώσει ποσά άνω των 22 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μάλιστα, εδώ και δύο χρόνια, έχουν αναλάβει την αποστολή να ενθαρρύνουν τις νέες γυναίκες ανά τον κόσμο να μην αμελούν την προληπτική εξέταση μαστών ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Γιατί έχει σημασία αυτή η αποστολή;

Γιατί, σε πρόσφατη έρευνα, το 40% των γυναικών ηλικίας 18-24 που ρωτήθηκαν δεν υποβάλλονται σε τακτική αυτοεξέταση μαστού! Δύο από τα χαρακτηριστικά που έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το πως βλέπει μια γυναίκα τον εαυτό της – το στήθος και τα μαλλιά της – μπορούν να επηρεαστούν από τον καρκίνο του μαστού.

Ως φυσική συνέχεια και εξέλιξη της περσινής επιτυχημένης καμπάνιας, η κολεξιόν της ghd για το 2022 περιλαμβάνει το μήνυμα Take Control Now σε όλα τα limited edition εργαλεία styling της, υπενθυμίζοντας σε όλες τις γυναίκες να αυτοεξετάζονται ΚΑΘΕ. ΜΗΝΑ.

%ce%b7-pink-limited-edition-%cf%84%ce%b7%cf%82-ghd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb0

BODY & BREAST POSITIVITY

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης για την ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού έχει ως κεντρικό μήνυμα το breast positivity, ή αλλιώς την θετική αποδοχή απέναντι στο στήθος αλλά και πιο γενικά στο σώμα κάθε γυναίκας. Η αυτοπεποίθηση να υποβάλλεται μια γυναίκα σε τακτικούς προληπτικούς αυτοελέγχους όσο νωρίτερα και συχνότερα γίνεται, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μια γυναίκα στην οποία δεν έχει καλλιεργηθεί αυτό το αίσθημα αυτοπεποίθησης, απ την άλλη, είναι λιγότερο πιθανό να αυτοεξετάζεται, ενώ αν αισθάνεται άβολα ή αμήχανα να ελέγχει το στήθος της, ενδέχεται να καθυστερήσει να συμβουλευτεί τον γιατρό της αν παρατηρήσει κάποια ασυνήθιστη αλλαγή σε αυτό.

Μεγάλο στήθος; Χαλαρό; Μικροσκοπικό; Καθόλου στήθος; Δεν έχει σημασία! Πάντα απαιτείται έλεγχος!

Πρέπει να παρακινήσουμε τις γυναίκες να ξεκινήσουν να συζητάνε περισσότερο για την υγεία, παρά για το μέγεθος, του στήθους τους, ώστε να αποκτήσουν τόσο την αυτοπεποίθηση όσο και την εκπαίδευση για ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ. ΚΑΘΕ. ΜΗΝΑ.

Για πληροφορίες για την καμπάνια αλλά και για να μάθετε περισσότερα για την αυτοεξέταση στήθους: ghdhair.com/gr/ & ghdhairgreece στο Instagram.

%ce%b7-pink-limited-edition-%cf%84%ce%b7%cf%82-ghd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb2

Για κάθε αγορά από την ροζ limited edition κολεξιόν, έως 10€ πηγαίνουν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής.

Η κολεξιόν αποτελείται από το ghd helios™ επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών, το βραβευμένο ghd platinum+™ styler, το ghd gold® styler και, για πρώτη φορά, το limited edition glide hot brush. Κάθε αγορά limited edition pink styler ή hot brush, συνοδεύεται από μια μικρή και βολική θήκη.

Όλη η limited edition pink κολεξιόν για το 2022 έχει σχεδιαστεί ώστε να συμπεριλαμβάνει την υπενθύμιση αυτοελέγχου – έτσι, κάθε φορά που φτιάχνουμε τα μαλλιά μας, θυμόμαστε: Take Control Now. Και ελέγχουμε το στήθος μας.

Για κάθε αγορά από την ροζ limited edition κολεξιόν, έως 10€ πηγαίνουν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής

GHD PLATINUM+™ PINK LIMITED EDITION €299

Εξοπλισμένο με την πρωτοποριακή τεχνολογία Ultra-zone™, η ghd platinum+™ προβλέπει τις ανάγκες των μαλλιών σας και ανταποκρίνεται στον τρόπο που τα χτενίζετε, ελέγχοντας τη θερμότητα πιο αποτελεσματικά από ποτέ, και έτσι υπόσχεται 70% πιο δυνατά μαλλιά, 75% περισσότερη λάμψη και 2 φορές περισσότερη προστασία χρώματος.

%ce%b7-pink-limited-edition-%cf%84%ce%b7%cf%82-ghd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb4

GHD HELIOS™ PINK LIMITED EDITION €209

Το ανάλαφρο επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών ghd helios™ με τη μοναδική τεχνολογία Aeroprecis™ μειώνει δραστικά τον χρόνο στεγνώματος και εγγυάται τέλεια αποτελέσματα styling με 30% περισσότερη λάμψη μαλλιών.

GHD GOLD® PINK LIMITED EDITION €229

Μεταμορφώστε την καθημερινότητά σας με το εμβληματικό styler ghd gold®, που θέτει τον πήχη πιο ψηλά από ποτέ. Διαθέτοντας τεχνολογία Dual-zone, ελέγχει την θερμοκρασία από την ρίζα έως τις άκρες των μαλλιών, ενώ είναι σε θέση να προσφέρει πιο κομψά, πιο λεία, και με πιο υγιή εμφάνιση μαλλιά.

%ce%b7-pink-limited-edition-%cf%84%ce%b7%cf%82-ghd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%bb6

GHD GLIDE HOT BRUSH PINK LIMITED EDITION €179

Με την βοήθεια της κεραμικής τεχνολογίας και της τεχνολογίας ιονισμού της ghd glide hot brush, μπορείτε να μεταμορφώσετε τα μαλλιά σας σε δευτερόλεπτα, επιτρέποντας στον εαυτό σας να μένετε λίγο περισσότερο στο κρεβάτι κάθε πρωί.

Υπενθυμίζουμε πως η αυτοεξέταση μαστού αποτελεί συμπληρωματική εξέταση και δεν πρέπει ποτέ να υποκαθιστά τον τακτικό προληπτικό ιατροδιαγνωστικό έλεγχο (κλινική εξέταση, μαστογραφία ή/και υπέρηχο μαστών) που συνιστά ο εξειδικευμένος γιατρός για την υγεία του μαστού.

Όλα τα προϊόντα και τα εργαλεία styling είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα κομμωτήρια, και eshops.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η σωστή φροντίδα του δέρματος το καλοκαίρι – Πολύτιμες συμβουλές από τον ειδικό

Αυτά είναι τα trends για τα νύχια σου φέτος το καλοκαίρι

Η παιδική πούδρα είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς: 5 tips που δε φαντάζεσαι!

Σχετικά Άρθρα
Έχεις σγουρά μαλλιά; Βρήκαμε την ιδανική μάσκα για τέλειες μπούκλες
Έχεις σγουρά μαλλιά; Βρήκαμε την ιδανική μάσκα για τέλειες μπούκλες
«Το καλοκαίρι ανήκει και σε εμάς»: Η καμπάνια που ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να βγουν στην παραλία
«Το καλοκαίρι ανήκει και σε εμάς»: Η καμπάνια που ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να βγουν στην παραλία
Πώς ο ήλιος βλάπτει τα μαλλιά και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε αραίωση τους
Πώς ο ήλιος βλάπτει τα μαλλιά και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε αραίωσή τους
Συμφωνούμε μαζί της: Με το νέο look η Μαριάννα Τουμασάτου δεν θα πάρει... σύνταξη ποτέ!
Συμφωνούμε μαζί της: Με το νέο look η Μαριάννα Τουμασάτου δεν θα πάρει… σύνταξη ποτέ!
Η Δανάη Μπάρκα με ράστα, καστανό μαλλί - Η αλλαγή που ενθουσίασε τις διαδικτυακές της φίλες
Η Δανάη Μπάρκα με ράστα, καστανό μαλλί – Η αλλαγή που ενθουσίασε τις διαδικτυακές της φίλες
Οι τρεις πολύτιμες συμβουλές μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 50
Οι τρεις πολύτιμες συμβουλές μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 50

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του