Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος πριν από τον ύπνο, με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας

η-ολοκληρωμένη-σειρά-περιποίησης-σώμ

Τα ελληνικά βότανα συναντούν την προηγμένη τεχνολογία που εισάγουν οι μεγαλύτεροι αρωματικοί οίκοι παγκοσμίως σε μία νέα προϊοντική κατηγορία – KORRES Herbarium Lab – που αναλαμβάνει να προσφέρει ισορροπία στο σώμα και το πνεύμα. Πρόκειται για μία ολιστική προσέγγιση η οποία βασίζεται στη επίδραση που έχει το άρωμα στη φυσική και συναισθηματική ευεξία αξιοποιώντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων.

Την κατηγορία KORRES Ηerbarium Lab εγκαινιάζει φέτος η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Τέσσερα προϊόντα που στοχεύουν στη δημιουργία ατμόσφαιρας χαλάρωσης και ηρεμίας πριν από τον ύπνο. Ο κόσμος του KORRES Herbarium Lab Relaxing Lavender αποτελείται από χαλαρωτικό Αφρόλουτρο, Γαλάκτωμα Σώματος, Roll-on Άρωμα Σώματος και Senses-Calming Μist – ένα 4-step ritual που δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για έναν ήρεμο ύπνο.

Η σειρά KORRES Herbarium Lab Relaxing Lavender ενσωματώνει την τεχνολογία AROMADREAM που συνδέει τη δύναμη του αρώματος με τη ανθρώπινη διάθεση και τη χαλάρωση – βασικές προϋποθέσεις για έναν ποιοτικό ύπνο. Το ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας ενισχύει το χαλαρωτικό προφίλ της φόρμουλας και συμβάλλει στην αίσθηση ηρεμίας του σώματος και του νου ακριβώς πριν από τον ύπνο αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%8e%ce%bc0

Ως μέρος του δικτύου συνεργασιών με Έλληνες καλλιεργητές και κοινωνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και με ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η KORRES συνεργάζεται με το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α) για την προμήθεια της βιολογικής Λεβάντας.

Η αυτόνομη μονάδα καλλιέργειας και παραγωγής αρωματικών βιολογικών φυτών η οποία έχει δημιουργηθεί υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη της ΚΟRRES, είναι το πρώτο πιστοποιημένο φυτώριο βιολογικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στην Ελλάδα το οποίο στοχεύει στην κοινωνική ενσωμάτωση και την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην αγορά.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στη βιολογική καλλιέργεια και την καλλιέργεια βιολογικών αρωματικών βοτάνων και έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες. Η KORRES προμηθεύεται την ελληνική Λεβάντα από το Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α την οποία στη συνέχεια εκχυλίζει με zero waste διαδικασία στο πιστοποιημένο εργαστήριο εκχυλίσεων της KORRES και ενσωματώνει στις φόρμουλές της.

4-step ritual για έναν ήρεμo ύπνο

Relaxing Lavender Showergel

%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%8e%ce%bc2

Hydrate + Relax

Το πρώτο βήμα για έναν ήρεμο ύπνο ξεκινάει με ένα χαλαρωτικό μπάνιο με το Aφρόλουτρο με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Καθαρίζει απαλά, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση χαλάρωσης από την έντονη καθημερινότητα.

Relaxing Lavender Overnight Body Milk

%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%8e%ce%bc4

Soften + Calm

Το Γαλάκτωμα Σώματος με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας, αποτελεί το αμέσως επόμενο βήμα. Ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας προσφέροντας αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης πριν από τον ύπνο.

Relaxing Lavender Pressure Point Fragrance

%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%8e%ce%bc6

De-stress + Unwind

Roll-on Σώματος με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Εφαρμόζεται με απαλό μασάζ στα σημεία των παλμών δημιουργώντας αίσθηση χαλάρωσης πριν από τον ύπνο. Αποτελεί το προτελευταίο βήμα της βραδινής ρουτίνας για έναν ήρεμο ύπνο.

EXTRA TIP: Εφαρμόστε όλη τη διάρκεια της ημέρας στα σημεία των παλμών για άμεση αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, on-the-go.

Relaxing Lavender Senses-Calming Mist

%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%8e%ce%bc8

Calm + Unwind

Χαλαρωτικό Mist με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία AROMADREAM και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ευνοεί το αίσθημα ηρεμίας και ξεκούρασης μετά από την έντονη καθημερινότητα. Ψεκάστε σε ολόκληρο το σώμα ή το μαξιλάρι πριν από τον ύπνο ή μέσα στη διάρκεια της ημέρας για άμεση αίσθηση χαλάρωσης.

6 Εργαστήρια – Από τη Φύση στην Επιδερμίδα και Ξανά Πίσω

Ο Πλήρης Κύκλος της Λεβάντας

Soil Lab / Στο Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α) καλλιεργούν, συλλέγουν και ξηραίνουν αρωματικά βιολογικά φυτά υπό την καθοδήγηση της KORRES. Πρόκειται για μία αυτόνομη μονάδα καλλιέργειας και παραγωγής μοναδική στην Ελλάδα καθώς στοχεύει στην κοινωνική ενσωμάτωση και την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην αγορά. Η KORRES προμηθεύεται τη βιολογική Λεβάντα από το Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α την οποία στη συνέχεια εκχυλίζει και ενσωματώνει στις φόρμουλές της.

Extraction Lab / Μέσα από μία zero-waste διαδικασία, η βιολογική Λεβάντα εκχυλίζεται με τη μέθοδο της θερμοεμβροχής, διατηρώντας ακέραια τη φρεσκάδα τους. Τα στερεά υπολείμματα κομποστοποιούνται για να καταλήξουν ξανά στο έδαφος ως οργανικό λίπασμα.

Molecular Lab / Η συλλογή Relaxing Lavender ενσωματώνει την τεχνολογία AROMADREAM η οποία αξιοποιεί την ευεργετική επίδραση που έχει το άρωμα στην ανθρώπινη διάθεση. Παράλληλα, το φρέσκο ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας συμβάλλει στη δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος πριν από τον ύπνο.

Formulation Lab / Ένα 4-step ritual ύπνου το οποίο βασίζεται στην ανθρώπινη ανάγκη να ταυτίζει καθημερινές συνήθειες με συγκεκριμένες ρουτίνες. Τέσσερα προϊόντα ο συνδυασμός των οποίων συμβάλλει στη δημιουργία αίσθησης ηρεμίας και χαλάρωσης πριν από τον ύπνο αλλά και on-the-go κατά τη διάρκεια της ημέρας. 8 στους 10 πιστεύουν ότι το Relaxing Lavender Senses-Calming Mist τους κάνει να νιώθουν πιο ήρεμοι και γαλήνιοι ενώ 9 στους 10 δηλώσαν πως το άρωμα είναι ιδανικό για πριν από τον ύπνο .

Design Lab / Οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων KORRES είναι 90% ανακυκλώσιμες.

Recycle Lab / Oι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν.

Διαβάστε επίσης

Οδηγός γυναικολογικής φροντίδας. Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα και πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!

Πώς θα αποκτήσεις εντυπωσιακές αφέλειες χωρίς να χρειαστεί να κόψεις τα μαλλιά σου! (video)

Η Κάτια Ζυγούλη πιο ξανθιά από ποτέ – Το χρώμα που φωτίζει το πρόσωπο

Σχετικά Άρθρα
Το κοσμηματοπωλείο όπου θα ανακαλύψετε τον ορισμό του υψηλού στιλ και της κομψότητας
Το κοσμηματοπωλείο όπου θα ανακαλύψετε τον ορισμό του υψηλού στιλ και της κομψότητας
Μαντόνα: Πλαστικός χειρουργός εξηγεί τι έχει κάνει στο πρόσωπό της και είναι πια αγνώριστη
Μαντόνα: Πλαστικός χειρουργός εξηγεί τι έχει κάνει στο πρόσωπό της και είναι πια αγνώριστη
5 tips για να μη "σκάσουν" τα χέρια σας, τώρα με την παγωνιά!
5 tips για να μη “σκάσουν” τα χέρια σας, τώρα με την παγωνιά!
Ανακαλύψαμε τα νέα μόνιμα & ημί-μόνιμα χρώματα για βέλτιστη εξουδετέρωση σε όλες τις βάσεις μαλλιών!
Ανακαλύψαμε τα νέα μόνιμα & ημί-μόνιμα χρώματα για βέλτιστη εξουδετέρωση σε όλες τις βάσεις μαλλιών!
Do it like a pro: Ρουτίνα περιποίησης για τα βαμμένα μαλλιά σου
Do it like a pro: Ρουτίνα περιποίησης για τα βαμμένα μαλλιά σου
Αυτή είναι η νέα τεχνική εφαρμογής ρουζ που έχει γίνει viral στο Tik Tok
Αυτή είναι η νέα τεχνική εφαρμογής ρουζ που έχει γίνει viral στο Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του