Τα τελευταία χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου έχει σταθερά ένα συγκεκριμένο hair look, ειδικά το μήκος μιας και η ηθοποιός δυσκολευόταν να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά. Ωστόσο, το αποφάσισε κι έκανε το μεγάλο βήμα… έκοψε τα μαλλιά της. Μία αλλαγή που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.
Με look Φάρα Φόσετ
Το πρωί της Δευτέρας, η ηθοποιός αφέθηκε στα χέρια του hair stylist Πάνου Παπανδριανό, με το νέο της hair look – μια φιλαριστή κουπ – να θυμίζει έντονα το στυλ… Φάρα Φόσετ.
«Sexy 70s vibes. δια χειρός panoshair! Στο βίντεο αυτό θα δείτε την πρώτη μου αντίδραση όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και εάν κάνεις slide left θα δεις καλύτερα το τελικό αποτέλεσμα και το χαμόγελο μου το αμέσως επόμενο λεπτό. Εγώ, λοιπόν, που φημίζομαι για την σταθερότητα μου & έχω το ίδιο μήκος μαλλιών τα τελευταία 8 χρόνια, βλέπω μεγάλη αλλαγή! Εσείς πως με βλέπετε? Σας αρέσουν; Ανυπομονώ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας» έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε το νέο look
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης
MTV VMAs 2021: Αυτές είναι οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που ξεχώρισαν
Google News