News

Φεύγεις για Πάσχα; Σου έχουμε το αντηλιακό που πρέπει να πάρεις μαζί σου

Σε λίγες ημέρες έχουμε Πάσχα και πολλές από εσάς θα έχετε σχεδιάσει κάποια απόδραση. Αλλά ακόμα και αν δεν φύγετε, αν ο καιρός είναι καλός και ηλιόλουστος, θα περάσετε πολλές ώρες έξω, που σημαίνει πως δεν φεύγουμε από το σπίτι, χωρίς το αντηλιακό μας. Και βρήκαμε για εσάς το ιδανικό που πρέπει να πάρετε μαζί σας και δεν είναι άλλο ένα από τα αντηλιακά της νέας σειράς της KORRES.

Μία σειρά που δημιουργήθηκε με σεβασμό στη φύση, όπως ακριβώς φροντίζουμε το δέρμα μας. Αντηλιακά χωρίς OMC + Octocrylene, αντηλιακά φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον, και χωρίς σιλικόνες που επικάθονται στους βυθούς, επηρεάζοντας τα θαλάσσια είδη και τη φωτοσύνθεση των θαλάσσιων φυτών. Μάλιστα, η εταιρεία συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, η οποία εστιάζει στα λιβάδια της Ποσειδωνίας -τα δάση των θαλασσών μας με σημαντικό ρόλο ενάντια στην κλιματική αλλαγή και στην περιβαλλοντική ρύπανση.

Αντηλιακή σειρά KORRES Red Grape

Soil Lab / Το εκχύλισμα Ελληνικού σταφυλιού που συμμετέχει στην καινοτομική τεχνολογία Grape Stem Cell Antioxidant System, καλλιεργείται στα άγονα ηφαιστειογενή εδάφη της Σαντορίνης, επιβιώνοντας με τη βοήθεια ευρηματικών τεχνικών καλλιέργειας και της θαλάσσιας ομίχλης του Αιγαίου, παρά το δυνατό ήλιο και τους ισχυρούς ανέμους των Κυκλάδων. Συνεργαζόμαστε με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων / Santowines. Αξιοποιούμε τα υπολείμματα από την οινοποίηση των σταφυλιών. Είναι η πρώτη φορά που οι τεράστιες ποσότητες από τα στέμφυλα -υποπροϊόντα της οινοπαραγωγής-, αντί να απορρίπτονται, χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ενός καλλυντικού εκχυλίσματος.

Extraction Lab / Τα στέμφυλα, πλούσια σε πολυφαινόλες, αποξηραίνονται φυσικά κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου για διάστημα 48 ωρών. Τα εκχυλίζουμε, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικούς διαλύτες σε μία 100% zero-waste διαδικασία. Όποιο υπόλειμμα της διαδικασίας κομποστοποιείται και επιστρέφει στη γη ως βιολογικό λίπασμα.

Molecular Lab / Η νέα αντηλιακή σειρά Κόκκινο Σταφύλι με δράση κατά των πανάδων και ρυτίδων ενισχύεται με την καινοτομική τεχνολογία Grape Stem Cell Antioxidant System που βασίζεται σε 3x πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών:

– Βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού: Αυτά προέρχονται από μία σπάνια ποικιλία του φυτού με χαρακτηριστική την κόκκινη σάρκα αλλά και τον κόκκινο χυμό, σημαντική πηγή των ισχυρών αντιοξειδωτικών ανθοκυανινών και εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Τα βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού προστατεύουν από τη φωτογήρανση, κύρια αιτία πρόωρης δημιουργίας ρυτίδων.

– Εκχύλισμα Ελληνικού σταφυλιού + Εκχύλισμα Curcuma longa: Γεμάτος με αντιοξειδωτικές ουσίες, αυτός ο μοναδικός συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων συμβάλλει στην ενίσχυση του αμυντικού μηχανισμού του δέρματος ενάντια στο στρες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

– Βιταμίνες B3 + E + F: Ένα μίγμα βιταμινών με ισχυρό αντιοξειδωτικό και ενυδατικό προφίλ.

Η φόρμουλα της σειράς Κόκκινο Σταφύλι εμπλουτίζεται, επίσης, με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης, χαρίζοντας φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

Formulation Lab / Απόλυτη προστασία από τον ήλιο και την πρόωρη γήρανση, καθημερινά, στην πόλη και στη θάλασσα. Η αντηλιακή σειρά Κόκκινο Σταφύλι προσφέρει δράση 4 σε 1:

– Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UVA-UVB,

– Ενυδάτωση,

– Μείωση της εμφάνισης ρυτίδων,

– Πρόληψη και μείωση της εμφάνισης πανάδων που οφείλονται στην ηλιακή ακτινοβολία.

Μία συλλογή που βελτιώνει την όψη του δέρματος από την πρώτη εφαρμογή, ενώ η εμφάνιση των κηλίδων και ρυτίδων μειώνεται αισθητά στις πρώτες 4 εβδομάδες χρήσης . Το δέρμα είναι λαμπερό, έχει υγιή όψη και ομοιόμορφο τόνο. Η νέας γενιάς ελαφριές υφές απορροφώνται άμεσα.

Design Lab / Λειτουργικότητα, αισθητική και κομψότητα, μέσα από τη δική μας δημιουργική οπτική: Λιτή σχεδίαση, σε αρμονία με την απλότητα της φυσικής ομορφιάς.

Οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων μας είναι 90% ανακυκλώσιμες.

Για τα χάρτινα υλικά της συσκευασίας επιλέχθηκαν χαρτί με πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council). Το ‘tree-tick’ σύμβολο επιβεβαιώνει ότι η παραγωγή του χαρτιού υπακούει στις αρχές αειφορίας, θωρακίζοντας την επιβίωση των δασών και συμβάλλοντας στη διατήρηση της ισορροπίας του οικοσυστήματος.

Recycle Lab / Οι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Δείτε εδώ τα φαρμακεία που συμμετέχουν στην προσπάθεια: KORRES – Recycle Map

Η Συλλογή

Red Grape Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50 + SPF30

Τεχνολογία: Grape Stem Cell Antioxidant System

Προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA + UVB

Προστασία από τη φωτογήρανση

Κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων + πανάδων

Αντηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής για προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Κόκκινο Σταφύλι εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

Red Grape Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Διάφανη Λάμψη | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50

Τεχνολογία: Grape Stem Cell Antioxidant System

Προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA + UVB

Προστασία από τη φωτογήρανση

Κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων + πανάδων

Αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με εκλεπτυσμένες πέρλες για άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Κόκκινο Σταφύλι εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

Red Grape Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50 + SPF30

Τεχνολογία: Grape Stem Cell Antioxidant System

Προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA + UVB

Προστασία από τη φωτογήρανση

Κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων + πανάδων

Αντηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής, με χρώμα, για προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Κόκκινο Σταφύλι εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

KORRES Yoghurt Suncare -Προστασία + Ενυδάτωση + Cooling Αίσθηση

Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι ο ήλιος. Οι χρυσές αμμουδιές. Τα κρυστάλλινα νερά. Το λευκό και το μπλε. Είναι το γιαούρτι, οι στρώσεις πραγματικού γιαουρτιού για να ανακουφιστεί το αφυδατωμένο από τον ήλιο δέρμα. Μία δική μας παράδοση και παιδική ανάμνηση, ένα superfood για το δέρμα με παράδοση αιώνων. Η αντηλιακή σειρά Γιαούρτι της KORRES είναι το Ελληνικό καλοκαίρι. Βοηθώντας όλους να απολαύσουμε τον ήλιο με τρόπο ασφαλή και φιλικό για το δέρμα, αλλά και το περιβάλλον, η συλλογή βασίζεται στην ισχυρή ενυδατική δράση και μοναδική δροσιά του γιαουρτιού, έχει αναπτυχθεί χωρίς σιλικόνες και χωρίς φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον, ενώ ξεχωρίζουν οι διαφανείς-στο-δέρμα υφές. Ιδανική για ευαίσθητο δέρμα, αυτή είναι μία συλλογή που αφορά τόσο στην προστασία από τη φωτογήρανση και την αστική ρύπανση, όσο και στην αειφορία και στην καινοτομία.

Αντηλιακή σειρά KORRES Yoghurt

Molecular Lab / Μία υπερτροφή για το δέρμα με βαθιές ρίζες στην παράδοσή μας και ένα love story για την KORRES που ξεκίνησε πριν 22 χρόνια. H έμπνευση για το πρώτο προϊόν KORRES με γιαούρτι -το εμβληματικό Yoghurt Cooling Gel- ήταν η Ελληνική παράδοση, η εικόνα της γιαγιάς που με φροντίδα απλώνει ένα παχύ στρώμα γιαουρτιού στην ηλιοκαμένη πλάτη των εγγονιών. Το γιαούρτι είναι φυσική πηγή πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, με τη δυνατότητα να προσφέρει μία αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς άμεσα, παράλληλα με την ισχυρή ενυδατική δράση που θρέφει το δέρμα. Ειδικότερα τα τρία αντηλιακά προσώπου της σειράς ενισχύονται με δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και με εκχύλισμα bisabolol + ginger root, και τα δύο πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

Formulation Lab / Η αντηλιακή σειρά Γιαούρτι είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Προστατεύει από το ευρύ φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας UVA-UVB και τη φωτογήρανση, χαρίζει ενεργή ενυδάτωση με διάρκεια, θρέφοντας το δέρμα. Η αισθητή βελτίωση των επιπέδων ενυδάτωσης, της ελαστικότητας και της υφής του δέρματος, καθώς και η εξαιρετική αίσθηση άνεσης, επιβεβαιώνονται από την πρώτη εφαρμογή . Χωρίς σιλικόνες, OMC και octocrylene -αντηλιακά φίλτρα με δυνητικά αρνητικές επιπτώσεις στη θαλάσσια ζωή- φροντίζει τόσο το δέρμα, όσο και το περιβάλλον. Με φρέσκο άρωμα και διάφανη-στο-δέρμα, μη-λιπαρή υφή, που απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα. Ειδικότερα οι πολλαπλές επιλογές αντηλιακών προσώπου είναι τεκμηριωμένα antipollution-tested, προστατεύοντας και από την αστική ρύπανση.

Design Lab / Το λευκό και το μπλε του Αιγαίου γίνονται η πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό, δηλώνοντας την απλότητα και ποίηση της Ελληνικής φυσικής ομορφιάς.

Οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων είναι 90% ανακυκλώσιμες.

Για τα χάρτινα υλικά της συσκευασίας επιλέχθηκαν χαρτί με πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council). Το ‘tree-tick’ σύμβολο επιβεβαιώνει ότι η παραγωγή του χαρτιού υπακούει στις αρχές αειφορίας, θωρακίζοντας την επιβίωση των δασών και συμβάλλοντας στη διατήρηση της ισορροπίας του οικοσυστήματος.

Recycle Lab / Οι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Δείτε εδώ τα φαρμακεία που συμμετέχουν στην προσπάθεια: KORRES – Recycle Map

Η Συλλογή

Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου

SPF30 + SPF50

Προστασία + Ενυδάτωση

Προστασία κατά των ατμοσφαιρικών ρύπων

Προστασία από τη φωτογήρανση

Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες

Αντηλιακή κρέμα-gel προσώπου που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και μοναδική αίσθηση άνεσης. Ενισχυμένη με γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, μία δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσής του φασκόμηλου, και πανθενόλη για υγιή όψη.

Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου + Ματιών

SPF50

Προστασία + Ενυδάτωση

Χωρίς συνθετικό άρωμα

Προστασία κατά των ατμοσφαιρικών ρύπων

Προστασία από τη φωτογήρανση

Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες

Αντηλιακή κρέμα-gel προσώπου και ματιών που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια. Ενισχυμένη με γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, μία δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσής του φασκόμηλου, και πανθενόλη για υγιή όψη.

Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα

SPF30 + SPF50

Προστασία + Ενυδάτωση

Προστασία κατά των ατμοσφαιρικών ρύπων

Προστασία από τη φωτογήρανση

Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και ομοιόμορφη κάλυψη. Ενισχυμένη με γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, μία δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσής του φασκόμηλου, και πανθενόλη για υγιή όψη.

Γιαούρτι Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray Σώματος + Προσώπου

SPF30 + SPF50

Προστασία + Ενυδάτωση

Προστασία από τη φωτογήρανση

Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες

Μη λιπαρό, αντηλιακό γαλάκτωμα για σώμα και πρόσωπο που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και μοναδική αίσθηση άνεσης. Ενισχυμένο με γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.

Γιαούρτι Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος + Προσώπου

SPF30 + SPF50

Προστασία + Ενυδάτωση

Προστασία από τη φωτογήρανση

Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες

Μη λιπαρό, αντηλιακό γαλάκτωμα για σώμα και πρόσωπο που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και μοναδική αίσθηση άνεσης. Ενισχυμένο με γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, πανθενόλη και βιταμίνη Ε.

Γιαούρτι Δροσιστικό After-Sun Gel Προσώπου + Σώματος

Άνεση + Ενυδάτωση

Γαλάκτωμα-gel για το πρόσωπο και το σώμα με βρώσιμο γιαούρτι, που χαρίζει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ενυδατώνει και φροντίζει το δέρμα. Το γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, ανακουφίζοντας από την αίσθηση καψίματος. Τα εκχυλίσματα Epilobium angustifolium και μάραθου ηρεμούν το δέρμα μετά την έκθεση στο ήλιο και το βοηθούν να επανακτήσει την υγιή, ενυδατωμένη όψη του.

Διαβάστε επίσης

Παντρεύεστε την άνοιξη; Σας έχουμε 10 απίθανες ιδέες για νυφικό μανικιούρ

Γιατί αγαπάμε τα gels φρυδιών; Μάθε πώς θα τα χρησιμοποιήσεις

Μήπως τόσο καιρό χρησιμοποιείς το λάθος concealer; Δες ποιο σου ταιριάζει και πώς θα το εφαρμόσεις σωστά

infowoman team

Recent Posts

Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας – Σοβαρή η κατάστασή του

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά από έμφραγμα που υπέστη, νοσηλεύεται ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο…

3 ώρες ago

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

8 ώρες ago

Αλέκα Ζωγράφου: Η συγγραφέας επανέρχεται με το νέο βιβλίο “Μαυροδάφνη”

Τα όνειρά του ήταν καμωμένα από χώμα και αμπέλι και, λίγο μετά την άφιξή του…

8 ώρες ago

Το Infowoman σάς καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που…

8 ώρες ago

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

8 ώρες ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

10 ώρες ago