Η καταπολέμηση των ρυτίδων δεν συνεπάγεται αναγκαστικά χρήση ενέσιμων προϊόντων

η-καταπολέμηση-των-ρυτίδων-δεν-συνεπά

Οι ρυτίδες είναι ένα μεγάλο θέμα προβληματισμού για πάρα πολλές γυναίκες γύρω στα 40, αλλά και αργότερα. Και συνήθως, η πρώτη σκέψη τους για να απαλλαγούν κατευθύνεται στο νυστέρι. Κάτι επώδυνο βέβαια και χρονοβόρο. Ευτυχώς όμως, νέες τεχνολογίες βρίσκουν έδαφος  εφαρμογής και στο χώρο των καλλυντικών, δίνοντάς μας προϊόντα με ιατρική ασφάλεια, δραστικότητα και καλή αποτελεσματικότητα.

Η τελευταία εναλλακτική  που μας προσφέρεται αφορά σε ένα προϊόν που χρησιμοποιείται διεθνώς από κορυφαίους επιστήμονες, το SERUTOX®.

Ποια είναι η καινοτομία του; Μια σταγόνα από το SERUTOX® αρκεί για να μας απαλλάξει από τις ενέσεις και τον πόνο. Κατορθώνει, μάλιστα, να μειώσει δραστικά τις ρυτίδες του προσώπου έως και 50% μέσα σε 21-42 ημέρες, ενώ χαρίζει μια σφριγγηλή και νεανική επιδερμίδα.

Η αποτελεσματικότητα του SERUTOX® οφείλεται στη δράση ενος νέου ενεργού μη-τοξικού αντιγηραντικού συστατικού, του εξαπεπτιδίου Αργιρελίνη, το οποίο δρα στο βάθος των ρυτίδων καθώς και των μοναδικών βιοενεργών συστατικών που περιέχει όπως και το υαλουρονικό οξύ (ένας από τους δραστικότερους αντιγηραντικούς παράγοντες).

Το SERUTOX®επιτυγχάνει τη μείωση έκκρισης της catecholamine μιας ορμόνης που είναι υπεύθυνη για τη σύσπαση των μυών του προσώπου. Οι νευροδιαβιβαστές μειώνουν τη δράση τους χωρίς να παραλύουν τους μύες. Ετσι αποτρέπεται η δημιουργία λεπτών γραμμών που προκαλούνται από τις επαναλαμβανόνενες εκφράσεις του προσώπου χωρίς την απώλεια της φυσικής κίνησης και έκφρασης. Πράγμα που δεν συμβαίνει με τα ενέσιμα και πολλές φορές επώδυνα προϊόντα.

Η δράση

Μέρα με τη μέρα παρατηρείται μια σημαντική μείωση στο βάθος και το μέγεθος των ρυτίδων γύρω από τα μάτια, το μέτωπο και το στόμα καθώς και των γραμμών έκφρασης.

Το πείραμα

Πρόκειται για την αποτελεσματικότερη και πιο ασφαλή εναλλακτική λύση για τη μείωση των ρυτίδων.

Το SERUTOX® περιέχει 10% Αργιρελίνη. Πολλά καλλυντικά προϊόντα συμπεριλαμβανομένων και των ενέσιμων, διατίνονται ότι έχουν μεγαλύτερη του 10% περιεκτικότητα σε Αργιρελίνη και γι’ αυτό είναι πιο αποτελεσματικά.

Κλινικές έρευνες μελέτησαν την αποτελεσμτικότητα της Argireline® σε όλα τα επίπεδα μέχρι και σε συγκέντρωση πάνω από το 50%. Το αποτέλεσμα: η Argireline® δεν ήταν πιο αποτελεσματική σε συγκέντρωση πάνω από 10%. Tο SERUTOX® περιέχει επίσης 23% καθαρό υαλουρονικό οξύ.

Χρήση 

Αρχικά χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα, πρωί – βράδυ για διάστημα 3 μηνών. Η δράση του serutox ξεκινά από την 5η ημέρα έως και την 21η ημέρα. Μετά από 10΄ χρησιμοποιήστε τα καθημερινά σας προϊόντα περιποίησης όπως κρέμα ημέρας, νύχτας, make up κ.ά χωρίς να επηρεαστεί η δράση του SERUTOX® .

Στη φάση συντήρησης η χρήση του SERUTOX® θα περιοριστεί σε μία φορά την ημέρα για διάστημα τουλάχιστον 2 μηνών και στην πορεία μία έως δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές. Η παύση χρήσης του προϊόντος θα οδηγήσει στη βαθμιαία μείωση του αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα θα χαθεί και οι ρυτίδες θα επιστρέψουν.

Η συσκευασία μπορεί να διαρκέσει για ένα πρόγραμμα ομορφιάς διάρκειας μέχρι και 3 μηνών με πολύ μικρό κόστος. Είναι ιδανικό για Άντρες & Γυναίκες

Σχετικά Άρθρα
Ποια είναι φέτος η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ; Μάθε για το "no makeup makeup"
Ποια είναι φέτος η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ; Μάθε για το “no makeup makeup”
Είσαι κοντά στα 40; H σειρά της Caudalie με vegan κολλαγόνο είναι για σένα
Είσαι κοντά στα 40; H σειρά της Caudalie με vegan κολλαγόνο είναι για σένα
Αυτό είναι το φετινό Pink Ribbon Bracelet για τη διάδοση του μηνύματος #TimeToEndBreastCancer
Αυτό είναι το φετινό Pink Ribbon Bracelet για τη διάδοση του μηνύματος #TimeToEndBreastCancer
5 έξυπνα κόλπα για να κάνετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν πιο γρήγορα
5 έξυπνα κόλπα για να κάνετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν πιο γρήγορα
5 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να μοιράζεστε με τις φίλες σας
5 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να μοιράζεστε με τις φίλες σας
"Τα χέρια μου είναι πολύ μεγάλα. Πώς μπορώ να τα κάνω να φαίνονται μικρότερα;"
“Τα χέρια μου είναι πολύ μεγάλα. Πώς μπορώ να τα κάνω να φαίνονται μικρότερα;”

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του