Η SkinCeuticals στηρίζει τις γυναίκες χειρουργούς μέσω του προγράμματος ‘Pioneer Women in Reconstructive Surgery’

η-skinceuticals-στηρίζει-τις-γυναίκες-χειρουργού

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών και των Κοριτσιών στην Επιστήμη, η SkinCeuticals σε συνεργασία με τη ReSurge International, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει ως αποστολή να αυξήσει την πρόσβαση στην επανορθωτική χειρουργική φροντίδα στις αναπτυσσόμενες χώρες, ανέπτυξε την πρωτοβουλία Pioneering Women in Reconstructive Surgery.

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η SkinCeuticals δεσμεύετεαι να ανακαλύψει, να εκπαιδεύσει και να στηρίξει την πρώτη γενιά γυναικών επανορθωτικών χειρουργών σε αναπτυσσόμενες χώρες, οι οποίες συχνά έρχονται αντιμέτωπες με ιδιάζουσες οικονομικές και πολιτισμικές συνθήκες που στέκονται εμπόδιο στο έργο τους. Πρόκειται για τις γυναίκες της πρωτοβουλίας Pioneering Women in Reconstructive Surgery (PWRS).

Η SkinCeuticals ανακοινώνει το διεθνές πρόγραμμα ‘Pioneer Women in Reconstructive Surgery’, με το οποίο υποστηρίζει τις γυναίκες χειρουργούς πρώτης γενιάς σε υποανάπτυκτες χώρες.

Διαβάστε επίσης: Ίρις Λο: Η πανέμορφη κόρη του Τζουντ Λο είναι η νέα beauty ambassador του Dior

Πρόσβαση στην εκπαίδευση

Σε συνεργασία με τον παγκόσμιο μη κυβερνητικό οργανισμό Resurge International, η SkinCeuticals συμβάλει μέσω αυτής της πρωτοβουλίας στην εκπαίδευση των γυναικών στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής σε αναπτυσσόμενες χώρες. Στις χώρες αυτές οι γυναίκες αντιμετωπίζουν σημαντικά τεχνικά και πολιτιστικά εμπόδια για να εξελιχθούν και να αποκτήσουν αποδοχή στον κλάδο τους, να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το έργο τους και να προσφέρουν καθοριστικής σημασίας χειρουργική φροντίδα.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι πέντε δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλή και έγκαιρη χειρουργική φροντίδα, η SkinCeuticals πιστεύει ότι η ισότητα της ιατρικής εκπαίδευσης είναι απαραίτητη για την κάλυψη αυτής της ανάγκης.

Το πρόγραμμα της SkinCeuticals περιλαμβάνει εκπαιδευτική κατάρτιση, προγράμματα leadership skills και mentoring.

Φιλοδοξία του προγράμματος είναι να αναδείξει τις γυναίκες χειρούργους παγκοσμίως, βοηθώντας τες να εξελιχθούν επαγγελματικά, για να παρέχουν, μέσα από το έργο τους, βοήθεια σε όσους χρειάζονται επανορθωτική χειρουργική, που είναι ριζική για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Επίσης προβλέπει και τη δυνατότητα συμμετοχής όλων μας στην αποστολή μας να υποστηρίξουμε την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς γυναικών Χειρουργών Αναδόμησης μεσω του σύνδεσμου χορηγίας : PWRS Donation link live:  http://resurge.org/pwrs-donate/ #WomenSurgeOn

To διεθνές πρόγραμμα ‘Pioneer Women in Reconstructive Surgery’ αναδεικνύει τη δέσμευση της SkinCeuticals να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που βελτιώνουν τη ζωή των ασθενών.

#WomenSurgeOn

Σχετικά Άρθρα
Ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου - Δημιούργησε το ιδανικό Lip Look
Ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου – Δημιούργησε το ιδανικό Lip Look
%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ae%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b10
Κορίτσια στον ήλιο πάντα με προστασία και ενυδάτωση!
Πώς μυρίζει για εσάς το κλαοκαίρι; Έχει τύχει αλήθεια να περάσει κάποιος από δίπλα σας και να μυρίζει... καλοκαίρι; Τα αρώματα που θυμίζουν τα καλοκαίρια
5+1 καλοκαιρινά αρώματα που θα σε πάνε αμέσως διακοπές!
3 έξυπνοι τρόποι για να κάνετε το μαύρισμά σας αναλλοίωτο!
3 έξυπνοι τρόποι για να κάνετε το μαύρισμά σας αναλλοίωτο!
Γιατί ενώ χρησιμοποιείς concealer οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου δεν εξαφανίζονται;
Γιατί ενώ χρησιμοποιείς concealer οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου δεν εξαφανίζονται;
Το φετινό καλοκαίρι έχει άρωμα τσιχλόφουσκας!
Το φετινό καλοκαίρι έχει άρωμα τσιχλόφουσκας!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του