Επαναστατικές θεραπείες για πρόσωπο, διπλοσάγονο και κυτταρίτιδα

επαναστατικές-θεραπείες-για-πρόσωπο

Υπάρχουν κάποια σημεία στο πρόσωπο και το σώμα που πραγματικά μας κάνουν να νιώθουμε άβολα καθώς μεγαλώνουμε. Παλαιότερα δεν υπήρχαν πολλές δυνατότητες να «πειραχτούν» τα σημεία αυτά, τώρα πλέον όμως συντελείται μια επανάσταση στο χώρο της αισθητικής ιατρικής με νέες, ολοένα και πιο συχνά, θεραπείες, που δίνουν όλο και μεγαλύτερες ελπίδες για την κατάκτηση της ομορφιάς, με ασφάλεια, ανώδυνα και με αποτελέσματα όλο και πιο κοντά στο φυσικό. Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Μαρία Μαυρίδου, έχοντας παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις, μάς μεταφέρει τα νέα δεδομένα.

Sagoni Melt για το διπλοσάγονο

Και είναι αυτή η άβολη στιγμή, που κοιτάς το πρόσωπο σου στον καθρέφτη και μια ποσότητα λίπους κάτω από το σαγόνι χαλάει την συνολική εικόνα καθώς καταστρέφει το οβάλ του προσώπου, εξαφανίζει τον λαιμό και κάνει το πρόσωπο να φαίνεται βαρύ και γηρασμένο. Αναφέρομαι στο διπλοσάγονο, ένα αισθητικό πρόβλημα που αφορά σε πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα μετά την ηλικία των 30 ετών.

Πού οφείλεται

Η συσσώρευση αυτή του λίπους μπορεί να οφείλεται στην κληρονομικότητα, στην παχυσαρκία, σε ορμονικές διαταραχές και επιδεινώνεται με τα χρόνια λόγω της χαλάρωσης των ιστών.

Η θεραπεία

Μια νέα ελπιδοφόρα θεραπεία. Πρόκειται για ένα νέο ενέσιμο υλικό, το Sagoni Melt, το οποίο αποτελείται από ένα συνδυασμό ισχυρών λιποδιαλυτικων δραστικών υλικών τα οποία ενεργοποιούν το μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, τονώνουν τη λεμφική κυκλοφορία της περιοχής και βελτιώνουν την αιμάτωση. Έτσι μειώνουν την τοπική εναπόθεση του λιπώδους ιστού στην περιοχή βοηθώντας στην επαναδιαμόρφωση του οβάλ.

Η θεραπεία απαιτεί έναν μέσο όρο 4 συνεδριών, μια κάθε 2-4 εβδομάδες. Είναι η μη-επεμβατική εναλλακτική της λιποαναρροφησης και της χειρουργικής αντιμετώπισης του προβλήματος και η έγχυση του υλικού γίνεται με πολλαπλές μικρές ενεσούλες στην περιοχή του προγουλιού. Διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Ο ασθενής επιστρέφει αμέσως στις δραστηριότητές του ενώ μπορεί τα επόμενα 24ωρα να υπάρχει ένα ήπιο οίδημα, ερυθρότητα ή μελανιές.

R3 Ολική Αναδόμηση στο πρόσωπο: Νέα πρωτοποριακή συνδυαστική τεχνική

Μια νέα τεχνική, η οποία συνδυάζει τρία διαφορετικαμη επεμβατικα προϊόντα ανανέωσης του προσώπου παρουσιάστηκε στο προσφατο AMWC2017 στο Μόντε Κάρλο, για την ανανέωση του προσώπου με φυσικό τρόπο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Η R3 τεχνική, μια πρωτοποριακή τεχνική αντιγήρανσης, συνδυάζει 3 δημοφιλείς θεραπείες έτσι ώστε να επιτευχθεί εμφανές, φυσικό αποτέλεσμα λίφτινγκ και αποκατάστασης των όγκων, καθώς και βελτίωση του τόνου, της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος.

Οπως με όλες τις θεραπείες ιατρικής αισθητικής, η προσέγγιση ξεκινά με μια αναλυτική εκτιίμηση των αναγκών του προσώπου, λεπτομερή ενημέρωση και δημιουργία του θεραπευτικού πλάνου. Πρέπει να γίνει μια αναλυτική συζήτηση με τον ασθενή για τις προσδοκίες που πρεπει να εχει απο τη θεραπεία και το χρονοδιάγραμμα της όλης διαδικασίας.

Το πρώτο ‘R’ της τεχνικής αφορά στο Redensify (Επαναπύκνωση)

Με τα χρόνια το πρόσωπο μας χάνει κολλαγόνο και ελαστίνη, το οποίο επηρεάζει τη δομή και την ελαστικότητα του δέρματος μας και το κάνει άδειο και χαλαρό, γεμάτο λεπτές και επιφανειακές ρυτίδες.

Εφαρμόζοντας το συγκεκριμένο πρωτόκολλο, προσαρμοζόμενο στις ανάγκες του κάθε προσώπου, το πρώτο βήμα στοχεύει στην αποκατάσταση των χαμένων όγκων και στην συνολικότερη βελτίωση της υφής του δέρματος με τη διάχυτη εφαρμογή, με την ατραυματική τεχνική της κάνουλας, του ELLANSE, το οποίο ειναι ενας εξαιρετικός διεγέρτης της παραγωγής κολλαγόνου του προσώπου. Ετσι, μέσα στο επόμενο τρίμηνο που ολοκληρώνεται το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης θεραπείας, το πρόσωπο είναι πιο φρέσκο και ενυδατωμένο, έχει βελτιωθεί η διάχυτη λεπτή ρυτίδωση, έχουν αποκατασταθεί οι χαμένοι όγκοι στα ζυγωματικά και στις γωνίες του στόματος και έχει αποκατασταθεί η γραμμή του οβάλ.

Το δεύτερο ‘R’ αφορά στο Reposition (Επανατοποθέτηση)

Το δεύτερο βήμα ειναι η τοποθεέτηση των πλήρως απορροφήσιμων νημάτων ανάρτησης Silhouette Soft στο πρόσωπο και στο λαιμό ετσι ωστε να επιτύχουμε το μη-επεμβατικο lifting, μεσω της επανατοποθέτησης των όγκων του προσώπου και της ανόορθωσης του δέρματος, που επιτυγχάνουν τα νήματα αυτά με τους απορροφήσιμους κώνους πολυγαλακτικού οξέος. Τους επομενους 3 μηνες, το προσωπο και ο λαιμος σταδιακα συσφιγγονται και ανορθωνονται ενω βελτιώνεται περαιτέρω και η υφη του δερματος, καθώς το υλικο των νηματων, το πολυγαλακτικο οξυ, ειναι επισης ενας εξαιρετικος διεγερτης της παραγωγης κολλαγόνου.

Το τελικό στάδιο της τεχνικής R3 είναι το Refill (Επαναπλήρωση)

Χρησιμοποιώντας το PERFECTHA, ένα εύκολο στην έγχυση του νέας τεχνολογίας διφασικό τζελ υαλουρονικού οξέος, διορθώνονται οι ρυτίδες, ενυδατώνεται το δέρμα και προστίθενται όγκοι. Εχοντας 5 διαφορετικές φόρμουλες υαλουρονικού, προστίθεται όγκος στα χείλη, γεμίζει η αύλακα του κάτω βλεφάρου, διορθώνονται οι ρινοπαρειακές ρυτίδες και προστίθεται όγκος όπου αλλού μπορει αυτο να ειναι αναγκαίο.

Η εφαρμογή της τεχνικής R3 απαιτεί σταδιακή εφαρμογή διάρκειας κάποιων μηνωών χωρίς ομως να απαιτουνται μερες ανάρρωσης. Οι ασθενείς επιστρεφουν αμεσως στην καθημερινόοτητά τους.

Η συνδυαστικηή αυτη θεραπεία δινει ενα εξαιρετικό και κυριως απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται σταδιακά μέσα στο εξάμηνο. Δημιουργεί ενα πληρως αναδομημένο πρόσωπο και λαιμό, με σύσφιξη και ανανέωση της υφής του δέρματος η οποία ξεκινά απο μέσα, μέσω της νεοκολλαγένεσης που συμβαινει στις εσωτερικες στιβαδες του δερματος. Είναι μια θεραπεια η οποια σέβεται τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τα οποία αναδεικνύει με φυσικό τροπο και κανει χαρούμενους τους ασθενείς που θέλουν ενα ανανεωμένο, νεανικό και φρέσκο πρόσωπο χωρις παραμορφώσεις.

SWISS CELLVIBE®: Η επανάσταση στην κυτταρίτιδα

Σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 98% των γυναικών υποφέρουν από κυτταρίτιδα ή την γνωστή “όψη φλοιού πορτοκαλιού”. Οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο μιλούν για μια επαναστατική θεραπεία, η οποία εδώ και λίγες μέρες έχει φτάσει και στη χώρα μας, δίνοντας εντυπωσιακά καλά αποτελέσματα σε όσους την εφαρμόσουν.

Η μέθοδος

Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος που καταπολεμά επιστημονικά την κυτταρίτιδα, με την τεχνολογία των ακουστικών κυμάτων (acoustic waves), “ακούει” στο όνομα SWISS CELLVIBE®, παρουσιάστηκε στο AMWC2017 στο Μόντε Κάρλο και ήρθε και στην Ελλάδα.

Το SWISS CELLVIBE® είναι η τελευταία τεχνολογική καινοτομία της EMSμετά από δεκαετή κλινική έρευνα και υπόσχεται πραγματικά, ορατά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας μετά από 8 συνεδρίες των 30 λεπτών.

Πώς δρα

Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενεργοποιεί την αναγέννηση του κολλαγόνου και ενισχύει το συνδετικό ιστό, με εμφανή βελτίωση στην ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.

Με το SWISS CELLVIBE®, όχι μόνο θα δείτε τη κυτταρίτιδα να βελτιώνεται, αλλά και να μειώνεται η περιφέρεια των μηρών κατά μέσο όρο 2%. Τέλος, η θεραπεία είναι ανώδυνη και δε χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας και μπορεί να εφαρμοστεί στη περιοχή των γλουτών, των μηρών καθώς και στους βραχίονες.

Σχετικά Άρθρα
Μάθε πώς θα απομακρύνεις τα μαύρα στίγματα
Μάθε πώς θα απομακρύνεις τα μαύρα στίγματα
Θέλεις άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών σου; Εμπιστεύσουν το μαγικό νερό
Θέλεις άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών σου; Εμπιστεύσουν το μαγικό νερό
Πώς θα είστε λαμπερές και στην παραλία - Μάθετε για την ενισχυμένη φροντίδα που χρειάζεται η επιδερμίδα το καλοκαίρι
Πώς θα είστε λαμπερές και στην παραλία – Μάθετε για την ενισχυμένη φροντίδα που χρειάζεται η επιδερμίδα το καλοκαίρι
Κρέμες Αδυνατίσματος: Θα με βοηθήσουν ή θα... πετάξω τα λεφτά μου;
Κρέμες Αδυνατίσματος: Θα με βοηθήσουν ή θα… πετάξω τα λεφτά μου;
Η δερματολόγος προειδοποιεί: "Αυτές είναι οι 3 πιο σοβαρές βλάβες του ήλιου στην επιδερμίδα σου"
Η δερματολόγος προειδοποιεί: “Αυτές είναι οι 3 πιο σοβαρές βλάβες του ήλιου στην επιδερμίδα σου”
Κι όμως, η Άμπερ Χερντ, σύμφωνα με τους ειδικούς, έχει το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο
Κι όμως, η Άμπερ Χερντ, σύμφωνα με τους ειδικούς, έχει το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του