Δώσε την καλύτερη «τροφή» στα μαλλιά σου με αυτά τα vegan προϊόντα

Έχοντας «καταβροχθιστεί» από τους καταναλωτές παγκοσμίως, οι μάσκες της σειράς Fructis HairFood έθεσαν τις βάσεις για την περιποίηση των μαλλιών με θρεπτικά συστατικά, προσφέροντας συστατικά 98% φυσικής προέλευσης σε κάθε «πεινασμένο» τύπο μαλλιών.

Σχεδόν εθισμένο στις απολαυστικές αυτές μάσκες για τα μαλλιά το #hairfoodtribe ζητάει πλέον περισσότερα.

Πώς θα σας φαινόταν τα μαλλιά σας να είναι δυνατά και «χορτασμένα» από τα θρεπτικά συστατικά υγιεινών, πεντανόστιμων smoothies που τονώνουν και το σώμα μας;

Αυτήν την υπέροχη αίσθηση των υγιών μαλλιών έρχεται να προσφέρει η νέα σειρά της Fructis με συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, που περιλαμβάνει σαμπουάν και conditioners χωρίς σιλικόνη που παράγονται από τα πιο αγνά super fruits εμπλουτισμένα με συστατικά που σκοπό τους έχουν τη θρέψη, τη φροντίδα, την επανόρθωση και την ενυδάτωση ακόμα και των πιο απαιτητικών τύπων μαλλιών.

Όποιον τύπο μαλλιών και να διαθέτετε, η σειρά προσφέρει την κατάλληλη περιποίηση με συστατικά από τη μπανάνα, την αλόη, τη μακαντέμια και την παπάγια.

Hair Food Banana για εντατική θρέψη

%ce%b4%cf%8e%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%cf%830

Για ξηρά μαλλιά

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα μπανάνας από την Κόστα Ρίκα * και γεμάτο με ενυδατικά θρεπτικά συστατικά, το Hair Food Banana αποτελεί μια ολοκληρωμένη υγιεινή απόλαυση για ξηρά μαλλιά, ενώ ένα γλυκό άρωμα μπανάνας κάνει το λούσιμο απόλαυση. Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα με συστατικά 98%φυσικής προέλευσης, veganσύνθεση και απαλλαγμένη από σιλικόνη, για μαλλιά δυνατά, απαλά και υγιή όψη!

ΣΑΜΠΟΥΑΝ: Μίασύνθεση με συστατικά 98% φυσικήςπροέλευσης,ηοποίακαθαρίζειαπαλά και χαρίζει εντατική θρέψη στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει!

CONDITIONER: Μία πλούσια σύνθεση με συστατικά 98% φυσικής προέλευσης που διαπερνά αμέσως τον θύλακα της τρίχας και προσφέρει άμεση θρέψη, βοηθάει στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών και ξεβγάζεται πολύ εύκολα.

ΜΑΣΚΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ: Μια μάσκα 3 διαφορετικώνχρήσεωνμεπλούσια υφή και συστατικά 98% φυσικήςπροέλευσης, η οποία προσφέρει εντατική θρέψη. Κρεμώδης και απαλή, η υφή αυτής της μάσκας απλώνεται πανεύκολα στα μαλλιά και αμέσως ενδυναμώνει την τρίχα κάνοντας τα μαλλιά να λάμπουν χωρίς να τα βαραίνει.

Τρείς τρόποι να τηναπολαύσεις: σαν μάσκα, σαν conditioner αλλά και σαν leavein χωρίς ξέβγαλμα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά.

Τα αποτελέσματα: Μαλλιά με +52% περισσότερη θρέψη από την πρώτη κιόλας χρήση**

*Η προέλευση ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον

**Δοκιμαστική έρευνα μετά από μια εφαρμογή του σαμπουάν και του conditioner της σειράς

Hair Food Papaya για εντατική επανόρθωση

%ce%b4%cf%8e%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%cf%832

Για φθαρμένα μαλλιά

Περιέχοντας εκχύλισμα παπάγιας από τη Βραζιλία*, η σειρά επανόρθωσης HairFoodPapaya προσφέρει μια πλήρη ρουτίνα ικανή να αποκαταστήσει και να επανορθώσει τα φθαρμένα μαλλιά προσφέροντάς τους τη φροντίδα που τους αξίζει, ενώ παράλληλα περιβάλλεται από ένα πλούσιο τροπικό άρωμα.

Η συγκεκριμένη σειρά, είναι ειδικά φτιαγμένημε συστατικά 98%φυσικής προέλευσης,veganσύνθεση και χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση, ενώ προσφέρειεντατική επανόρθωση στην ταλαιπωρημένη τρίχα για λαμπερά μαλλιά που φαίνονται φυσικά και με υγιή όψη.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ: Μία σύνθεση με συστατικά 98% φυσικής προέλευσης η οποία καθαρίζει απαλά και προσφέρει στα μαλλιά εντατική επανόρθωση χωρίς να τα βαραίνει!

CONDITIONER: Μία λεπτόρρευστησύνθεση με συστατικά 98% φυσικής προέλευσης η οποία απορροφάται αμέσως από τα μαλλιά με σκοπό να δράσει άμεσα και να επανορθώσει ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ ξεβγάζεται πολύ εύκολα.

ΜΑΣΚΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ: Μια μάσκα 3 διαφορετικών χρήσεων με συστατικά 98% φυσικής προέλευσης. Απαλή αλλά ταυτόχρονα αρκετά πλούσια υφή, που απλώνεται εύκολα και προσφέρει άμεσα θρέψη, κίνηση και ζωντάνια στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Τα αποτελέσματα;

Μαλλιά με 99% λιγότερη φθορά από την πρώτη κιόλας χρήση.*

*Η προέλευση ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον

**Δοκιμαστική έρευνα μετά από μια εφαρμογή του σαμπουάν και του conditioner της σειράς

Hair Food Macadamia για απαλότητα

%ce%b4%cf%8e%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%cf%834

Για ξηρά και ατίθασα μαλλιά

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Macadamia από τη Γουατεμάλα*, η ολοκληρωμένη ρουτίνα Hair Food Macadamia προσφέρει εντατική απαλότητα στα μαλλιά. Τα φυσικά συστατικά της συγκεκριμένης σειράς σεσυνδυασμό με το ιδιαίτερο άρωμα του γαλακτώματος Macadamia εγγυώνται να προσφέρουν στα μαλλιά σου τη θρέψη και επανόρθωση που τους αξίζει.

Μια ολοκληρωμένη vegan σειρά χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση και εντατική ενυδάτωση και μαλλιά με υγιή όψη, λεία και απαλά.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ: Μία σύνθεση με συστατικά 98% φυσικής προέλευσης η οποία καθαρίζει και ενυδατώνει τα ξηρά και ατίθασα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει!

CONDITIONER: Μία σύνθεση με συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, η οποία απορροφάται αμέσως στην τρίχα, με σκοπό να ξεμπλέξει και να επανορθώσει ακόμα και τα πιο ξηρά και ατίθασα μαλλιά. Ξεβγάζεται πανεύκολα.

ΜΑΣΚΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ: Μια μάσκα 3 διαφορετικών χρήσεων με συστατικά98% φυσικής προέλευσης. Κρεμώδης και απαλή, αυτή η πλούσια υφή, απλώνεται στα μαλλιά σου πολύ εύκολα και σε βοηθά να τα ξεμπερδέψεις αμέσως, ενώ από την πρώτη κιόλας χρήση τα μαλλιά δείχνουν πιο λαμπερά, πιο ενυδατωμένα και ανάλαφρα.

Τα αποτελέσματα;

24 ώρες χωρίς φριζάρισμα. **

*Η προέλευση ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον

**Δοκιμαστική έρευνα μετά από μια εφαρμογή του σαμπουάν και της μάσκας ως leave -in

Hair Food Aloe Vera για εντατική ενυδάτωση

%ce%b4%cf%8e%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%cf%836

Για κανονικά προς ξηρά μαλλιά

Η συγκεκριμένη φρέσκια και δροσερή σειρά Hair Food είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα AloeVera, η οποία ενυδατώνει τα κανονικά προς ξηρά μαλλιά, προσφέροντας παράλληλα ένα φρέσκο, λουλουδάτο άρωμα.

Φτιαγμένοαπόσυστατικά 98% φυσικής προέλευσης, με vegan σύνθεση και χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση, το Hair Food Aloe Vera αποτελεί έναν νέο, φρέσκο τρόπο για να ενισχύσεις την ενυδάτωση και την απαλότητα των μαλλιών σου, προσφέροντάς τους ανάλαφρη αίσθηση.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ: Μία σύνθεση με συστατικά 98% φυσικής προέλευσης η οποία καθαρίζει και ενυδατώνει τα μαλλιά, προσφέροντάς τους φρεσκάδα και λάμψη, χωρίς να τα βαραίνει.

CONDITIONER: Μία απαλή σύνθεση με συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, η οποία απορροφάταιαμέσως στην τρίχα, με σκοπό να την αναζωογονήσεικαι να την ενυδατώσει, ενώ παράλληλα ξεβγάζεται πανεύκολα.

ΜΑΣΚΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ: Μια μάσκα 3 διαφορετικών χρήσεων με συστατικά98% φυσικής προέλευσης. Η ελαφριά υφή της απορροφάται πανεύκολα από την τρίχα και αφήνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια. Τρείςτρόποινατηναπολαύσεις: σανμάσκα, σανconditionerαλλάκαισανleave -in.

Τα αποτελέσματα: Μαλλιά 4 φορές πιο απαλά και λαμπερά από την πρώτη κιόλας χρήση.**

*Η προέλευση ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον

**Δοκιμαστική έρευνα μετά από μια εφαρμογή μόνο του conditioner.

Vegan, χωρίς πειράματα σε ζώα και με σεβασμο στο περιβάλλον

Η σειρά Hair Food είναι η πρώτη με συστατικά 98% φυσικής προέλευσης &Vegan σύνθεση* που δεσμεύεται για:

Σύνθεση με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς συμβιβασμούς αναφορικά με την αποτελεσματικότητα  και τη φροντίδα και θρέψη των μαλλιών

Είναι vegan, έχουν βιοδιασπώμενη σύνθεση, δεν περιέχουν σιλικόνη για φυσική αίσθηση, καθώς και τεχνητά χρώματα. Παράλληλα, δεν διαθέτουν συστατικά ή παράγωγα ζωικής προέλευσης.

Eκτός από τα conditioners των σειρών Papaya& Aloe Vera – στα λοιπά προϊόντα: βιοδιασπώμενη σύνθεση μέχρι και 96%

Από το 1989, η Garnier έχει δεσμευτεί γιαέναν κόσμο χωρίς πειράματα σε ζώα, ενώ οι ετικέτες που μπορείς να καταλάβεις και στις οποίες αναγράφονται αναλυτικά όλα τα συστατικά του προϊόντος

Τέλος, οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες και κατασκευάζονται από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό, για να μειωθεί η χρήσητων πόρων του πλανήτη.

Σχετικά Άρθρα
Αποκαλύφθηκε η νέα μούσα του εμβληματικού αρώματος J’Adore Dior
Αποκαλύφθηκε η νέα μούσα του εμβληματικού αρώματος J’Adore Dior
Nέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher ΕCO: Γιατί Προστασία με Οικολογική συνείδηση είναι ο τέλειος συνδυασμός!
Nέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher ΕCO: Γιατί Προστασία με Οικολογική συνείδηση είναι ο τέλειος συνδυασμός!
Carroten είναι το καλοκαίρι που έχουμε στην καρδιά μας
Carroten είναι το καλοκαίρι που έχουμε στην καρδιά μας
Ζήσε την απόλυτη εμπειρία gaming σαν να είσαι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού
Ζήσε την απόλυτη εμπειρία gaming σαν να είσαι ο ήρωας του παιχνιδιού
H Nikon κυκλοφορεί την εξαιρετικά ισχυρή Z6III
H Nikon κυκλοφορεί την εξαιρετικά ισχυρή Z6III
Η Nikon κυκλοφόρησε το The Human Prompt: The Creative Athlete & The Z6III
Η Nikon κυκλοφόρησε το The Human Prompt: The Creative Athlete & The Z6III

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του